Αναστάτωση στο Κολλέγιο Ψυχικού – Κλειστό την Παρασκευή – Η κόρη της τραπεζουπαλλήλου με 100 συμμαθητές στο Λονδίνο

 Κλειστά την Παρασκευή για προληπτικούς λόγους τρία σχολεία στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο μέλος της σχολικής κοινότητας να έχει έλθει σε επαφή με άτομο προσβληθέν από τον κορωνοϊό. Κλειστά θα είναι το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών, το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού και το νηπιαγωγείο «Ι.Μ Καρράς».

Η κόρη της 40χρονης τραπεζικού από το Μαρούσι, η οποία έχει διαγνωστεί θετική σε κορωνοϊό, βρίσκεται σε μαθητική εκδρομή στο Λονδίνο μαζί με 100 συμμαθητές της από το Κολλέγιο Αθηνών, ενώ ο γιος της είναι μαθητής της Γ’ Γυμνασίου

Η μικρή, είχε συνοδεύσει την μητέρα της στο ταξίδι στο Μιλάνο, επέστρεψε στην Αθήνα και αμέσως αναχώρησε για την σχολική εκδρομή στη βρετανική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη της 40χρονης θα κάνει εξετάσεις στο Λονδίνο και αναλόγως θα αποφασισθεί αν θα παραμείνει ή θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Στο ίδιο σχολείο φοιτά και το μικρότερο παιδί της οικογένειας. Υπενθυμίζεται ότι βγήκαν αρνητικά τα τεστ σε κορωνοϊό για τον σύζυγο της 40χρονης, καθώς και για μια φίλη της η οποία είχε συνταξιδέψει μαζί της στο Μιλάνο.

Το μήνυμα που έστειλε το Κολλέγιο στους γονείς των μαθητών του:

«Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κορωναϊό Covid 2019.
Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη.
Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία.

Απόστολος Αθανασόπουλος, συνδιευθυντής του Κολλεγίου και Συντονιστής Σχολικών Μονάδων»

 

SHARE