Αλλαγή CEO στην ΕΥΑΘ – Το “υπερταμείο” ζήτησε την παραίτησή του

Την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΑΘ Νάρκισσου Γεωργιάδη, ζήτησε επίσημα το Υπερταμείο που έχει την πλειοψηφία μετοχών της εταιρείας. Με επιστολή που έχει ήδη σταλεί στη Διοίκηση της εταιρείας ύδρευσης της Θεσσαλονίκης η “Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας” (ΕΕΑΣΥΠ), γνωστή ως Υπερταμείο που είναι ο  βασικός μέτοχος, ζητάει έκτακτη Γενική Συνέλευση μετόχων με θέμα την αλλαγή του Διευθύνοντος.

Ο λόγος αποπομπής του Νάρκισσου Γεωργιάδη που είχε τοποθετηθεί στη θέση του Διευθύνοντος  Συμβούλου της ΕΥΑΘ  μόλις πριν από έξη μήνες δεν έχει ανακοινωθεί.

Ωστόσο φαίνεται ότι η Διευθύνουσα σύμβουλος του Υπερταμείου Ράνια Αικατερινάρη κατέληξε στην απόφαση αυτή μετά από πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Γεωργιάδης επιχείρησε να «προσαρμόσει»  απόφαση της γενικής συνέλευσης που είχε εγκρίνει την αύξηση των αποδοχών του μεθοδεύοντας να εισπράξει αναδρομικά που δεν προβλέπονταν αλλά και να υπογράψει «κλειστή» σύμβαση με επιπλέον ευνοϊκούς όρους.

Επιπλέον έγινε γνωστό ότι ο διευθύνων  την εταιρεία της Θεσσαλονίκης προχώρησε σε αναθέσεις έργων σε εταιρείες συμβούλων, χωρίς διαγωνισμό κι άλλες «περιττές» διαδικασίες.

Παράλληλα  στα στέκια της Θεσσαλονίκης συζητείται η εμφάνιση του με καινούργιο τζιπ μεγάλου κυβισμού, που απέκτησε η ΕΥΑΘ για τις ανάγκες μετακίνησης του Διευθύνοντος.

Η έκτακτη γενική συνέλευση αναμένεται να γίνει το αργότερο σε ένα μήνα και είναι άγνωστο αν έως τότε παραμένει στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ο κ. Νάρκισσος Γεωργιάδης.

SHARE