Αγκαλιά αγάπης της Τράπεζας Πειραιώς στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Το Κέντρο της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων – ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα επισκέφτηκαν χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου μαζί με εκπροσώπους Διευθύνσεων της Τράπεζας. Τα παιδιά του προγράμματος τους καλωσόρισαν με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τους πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές και χειροποίητες κάρτες με ζεστές ευχές.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι Μεγάλος Ευεργέτης της ΕΛΕΠΑΠ και έχει χρηματοδοτήσει τη νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και προβολής του πολυετούς έργου της, με τίτλο: “Τα Γενναία Παιδιά είναι Ανίκητα”.

Η κα Μαριάννα Μόσχου Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, μαζί με μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος, ξενάγησαν τον κύριο Χρήστο Μεγάλου μαζί με τους συνεργάτες της Τράπεζας Πειραιώς και τους ενημέρωσαν για τα σύγχρονα, αποκαταστασιακά προγράμματα που εφαρμόζει η ΕΛΕΠΑΠ, με στόχο ακόμα περισσότερα “Βήματα Ζωής”, για τα βρέφη, τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία.

Η ΕΛΕΠΑΠ, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη μεγάλη αγκαλιά αγάπης που έχει ανοίξει η Τράπεζα Πειραιώς για τα “Γενναία Παιδιά της”.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΕΠΑΠΟ κος Μεγάλου επισκέφτηκε το Κέντρο Βρεφών, τη Θεραπευτική Πισίνα, τη Πρότυπη Παιδική Χαρά, Μίνως Κυριακού, Παίζουμε ΄Ολοι Μαζί, την Αισθητηριακή Ολοκλήρωση, τη Μονάδα Νευροψυχολογικής Αποκατάστασης Επίκτητων Εγκεφαλικών Βλαβών, την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ARTεμείς, και το Πρόγραμμα της Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης, Μονάδα Ειδικής Προσχολικής Αγωγής της ΕΛΕΠΑΠ.

 

 

SHARE