Άδωνις: Το FBI αναφέρει συνάντηση Φρουζή με Κουρουμπλή – Ο Τσίπρας κατασκεύασε τις κατηγορίες

 


Ρελάνς Άδωνι Γεωργιάδη: Υποστήριξε ότι  η μοναδική αναφορά που σχετίζεται με πολιτικό πρόσωπο και η οποία περιλαμβάνεται στην έρευνα των αρχών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι αυτό του πρώην υπουργού Υγείας και νυν Εμπορικής Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή. 

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι στο φάκελο της υπόθεσης γίνεται λόγος κατ’ιδίαν συνάντησης του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον τότε αντιπρόεδρο της «Novartis», Κωνσταντίνο Φρουζή.

Ο Α.Γεωργιάδης  κατηγόρησε στο κανάλι Ε τον Α.Τσίπρα  ότι εκείνος «κατασκεύασε τις κατηγορίες» εναντίον του με όργανό του τον Δ.Παπαγγελόπουλο και ότι οι κατηγορίες θα αποδειχτούν ανυπόστατες.

«Έκανα τη δουλειά των τηλεπωλήσεων και των μαθημάτων των Αρχαίων Ελληνικών 15 χρόνια πριν. Κάνω αυτή τη δουλειά από το 1999. Είναι δυνατόν να κάνω αυτή τη δουλειά από το 1999 στη τηλεόραση και εκεί να ξεπλένω τα χρήματα της Novartis ή έκανα ξέπλυμα χρήματος από το 1999 μέχρι το 2013 που έγινα υπουργός, που τα περισσότερα χρόνια δεν ήμουν βουλευτής; Ο ισχυρισμός του πρώτου μάρτυρα είναι ότι πιθανολογεί πως παίρνω λεφτά και ότι τα ξεπλένω μέσα από τις τηλεπωλήσεις και τα μαθήματα αρχαίων ελληνικών. Οι τζίροι των εταιρειών μου είναι πολύ μειωμένοι από τότε που έγινα υπουργός σε σχέση με πριν. Όλα τα έχει οργανώσει προσωπικά ο Τσίπρας με όργανο τον Παπαγγελόπουλο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλώντας τον πρωθυπουργό «ψεύτη» και «υποκριτή».

Είπε επίσης ότι «τον Φρουζή τον έχω δει πολλές φορές ως πρόεδρο του ΣΦΕΕ. Ποτέ δεν υπονόησε να μου δώσει λεφτά. Αν το είχε υπονοήσει, θα τον είχα πετάξει από το γραφείο μου με τις κλωτσιές».

SHARE