Α.Σαμαράς: Ο Α.Τσίπρας είναι ο τιμωρός των πλουσίων που ξεκουράζεται σε κότερο

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου «Που Πάμε;» του παλιού στενού συνεργάτη του Δημήτρη Βαρτζόπουλου, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «τιμωρό των πλουσίων που ξεκουράζεται σε κότερο», γεγονός που -όπως είπε- ενέχει «αυθάδεια και αναισθησία γιατί εκείνες τις μέρες μαζεύαμε ακόμη τους νεκρούς στο Μάτι».

Ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. ήταν ιδιαίτερα επικριτικός κατά του κ. Τσίπρα, όταν αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών και το Μακεδονικό. «Δεν λύσαμε ένα πρόβλημα, αλλά δημιουργήσαμε ένα που θα φανεί στο μέλλον», υποστήριξε κι εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού σε υψηλότερους τόνους:

«Είσαι πολύ λίγος κ. Τσίπρα για να επιβάλεις σε όλους εμάς ότι δίπλα μας έχουμε μια δεύτερη Μακεδονία… Ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε πλήρως τον αλυτρωτισμό τουςμ ενώ επί 27 χρόνια είχαμε αναπτύξει πολύ καλές οικονομικές σχέσεις χωρίς να τον αναγνωρίζουμε… Είναι εθνομηδενιστές και γι’ αυτό πρέπει να καταδικαστούν στη συνείδηση του ελληνικού λαού και με την ψήφο μας στις 26 Μαΐου να τους στείλουμε σπίτια τους».

Μάλιστα μίλησε για βρόμικη προπαγάνδα από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ («Δεν είμαστε ούτε ακροδεξιοί, ούτε φασίστες που αντιδρούμε, είναι μια βρόμικη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ύβρις στους πατεράδες και τα παιδιά μας», είπε), επιχειρώντας παράλληλα να αποδομήσει το κυβερνητικό έργο και τα θετικά μέτρα που ανακοινώθηκαν πρόσφατα.

«Χρωστάει παντού και μοιράζει χάντρες και καθρεφτάκια παραμονές των εκλογών» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, ισχυριζόμενος πως αυτό «δεν είναι κοινωνική πολιτική, είναι νεοβαρβαρισμός».

«Ποτέ κυβέρνηση δεν έκανε τόση ζημιά σε τόσο λίγο χρόνο. Πρέπει να το διορθώσουμε και ο μόνος τρόπος είναι η επιστρέψει η Ν.Δ. στην εξουσία. Πάμε στη λύτρωση από τη χειρότερη κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ, πάμε στην αναγέννηση της πατρίδας στην ενωμένη Ευρώπη, στην τελική ευθεία για τη νέα Ελλάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό», κατέληξε ο κ. Σαμαράς

SHARE