Α.Λοβέρδος: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε τον Καλογρίτσα για να φτιάξει κανάλι!

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, που είναι τώρα και δικηγόρος του Χ.Καλογρίτσα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε τον επιχειρηματία του ομώνυμου κατασκευαστικού ομίλου, προκειμένου η πρώην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει το δικό της κομματικό κανάλι, “ξεπλένοντας χρήματα”!

Υπενθυμίζεται ότι η κοινοπραξία Τοξότης-Ομάδα Κατασκευών είχε μειοδοτήσει αρχικά σε τέσσερις από τις συνολικά οκτώ εργολαβίες του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος, στη συνέχεια αναδείχτηκε προσωρινή ανάδοχος σε δύο από τις τέσσερις, για να κηρυχθεί, εν τέλει, έκπτωτη.

“Ο κ. Καλογρίτσας είναι θύμα και όχι θύτης. Αποπειράθηκαν με αυτόν να κάνουν ένα δικό τους κομματικό κανάλι, ξεπλένοντας χρήματα –δεν ήταν καθαρά τα χρήματα- αξιοποίησαν έναν άνθρωπο και μετά τον πέταξαν στα σκουπίδια. Τον κατέστρεψαν. Αυτόν τον άνθρωπο, με τις δικές του ευθύνες, τον ανέλαβα όταν μου εξήγησε το θέμα του και όπως είχα πει, υπάρχουν πράγματα που εκφεύγουν από τα όρια της δικηγορίας. Όταν θα έρθει η ώρα και εφόσον συνεχίζω τη συνεργασία με τον άνθρωπο αυτό θα τον συμβουλέψω τι πρέπει να κάνει. Εγώ ο ίδιος δεν μπορώ να μιλήσω” ανέφερε ο Α.Λοβέρδος, προαναγγέλλοντας νέο γύρο αποκαλύψεων για τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τον Χρ. Καλογρίτσα.

SHARE