Α.Γεωργιάδης για Novartis: Σκευωρία, θα πληρώσετε – Έκανε πλάκα στην “ωραία” Αυλωνίτου

“Όποιος από εσάς είναι εμπλεκόμενος σε αυτή την σκευωρία θα πάει στη Δικαιοσύνη. Αν νομίζετε ότι έστω και ένας από εσάς θα τη γλυτώσει, κάνετε λάθος” τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Mιλώντας στη Βουλή επισήμανε “είναι ωραία που ο ΣΥΡΙΖΑ μας δίδαξε για τα δικαιώματα της μειοψηφίας απέναντι στην τυραννία της πλειοψηφίας και αυτό γιατί οι πλειοψηφίες αλλάζουν και να είστε βέβαιος ότι δεν θα σας ξεχάσουν”.

Επίσης, καταλόγισε υποκρισία στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι όλη η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης έγινε από τους υπουργούς που σήμερα κατηγορούνται από την κυβέρνηση, δηλαδή από τους κ.κ. Λοβέρδο, Σαλμά, τον ίδιο και τον κ. Βορίδη, όταν -όπως είπε- “επί της σημερινής κυβέρνησης δεν έχει κοπεί ούτε ένα ευρώ”.

Απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π.Πολάκη είπε: «Παρεμπιπτόντως, όταν θα βγάλει την απόφαση η επιτροπή για τα πόθεν έσχες και θα δείξει ότι δεν έχω κάνει τίποτα μεμπτό μην τρέχεις να ζητάς πάλι συγγνώμη γιατί έκανες ένα σχόλιο στο διαδίκτυο για δήθεν δική μου offshore που συνδέεται με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Το βράδυ κάτι πίνεις και βγάζεις περίεργες αναρτήσεις».

Όταν τον διέκοψε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου σχολίασε «Δεν ενοχλούμαι από τις διακοπές της κυρίας Αυλωνίτου γιατί την σέβομαι. Είναι μια πανέμορφη και πανάξια με ακαδημαϊκές γνώσεις που οι διατριβές της χρησιμοποιήθηκαν από την ΝΑΣΑ για να ταξιδέψει στον Αρη»

SHARE