Στον Βαρδινογιάννη το 100% του Alpha – Κοντομηνάς τέλος

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει  η MOTOR OIL την απόκτηση του 100% των μετοχών του ALPHA και την αποχώρηση του Δ.Κοντομηνά απο την εταιρία, σύμρφωνα με ρεπορτάζ του  Enimerosi24.

Πλέον η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι βασικός μέτοχος του Star Channel και του τηλεοπτικού σταθμού Alpha που λειτουργούν ως ξεχωριστές επιχειρηματικές οντότητες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

“Ποια λοιπόν θα είναι η επόμενη ημέρα για το κανάλι; Τρία είναι τα σημεία αιχμής: α) Στόχος της MOTOR OIL είναι να εφαρμοστεί ένα σχέδιο ώστε ο ALPHA να γίνει ο πρώτος σταθμός από πλευράς τηλεθέασης. Το σχέδιο αυτό ακολουθεί την επένδυση ύψους 10 εκ ευρώ που ήδη υλοποιήθηκε στα στούντιο που χρησιμοποιεί ο ALPHA, ώστε αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας που υπάρχει. β) Η εκτίμηση των νέων ιδιοκτητών είναι ότι το προσωπικό του ALPHA είναι υψηλού επιπέδου και συνεπώς θα διατηρήσουν τη δομή ως έχει. Και γ) Το γεγονός ότι η MOTOR OIL είναι πια ο μοναδικός μέτοχος του ALPHA δίνει τη σιγουριά στο προσωπικό ότι αποτελεί μέρος του ισχυρότερου οικονομικά ομίλου στην Ελλάδα. Αυτό υποκαθιστά την ανασφάλεια που υπήρχε λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων του ομίλου Κοντομηνά. Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι αυτοί που χαίρονται περισσότερο από όλους για την ολοκλήρωση του deal είναι οι εργαζόμενοι στον ALPHA”.

SHARE