2ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE – Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στo ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ

IMG_5162Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης, στο χαιρετισμό του στο συνέδριο «2ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015», που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο ξενοδοχείο TITANIA, σημείωσε ότι πρέπει να αξιοποιηθούν τα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα του αγροτικού τομέα. Εξέφρασε την επιτακτική ανάγκη στήριξης της αγροτικής παραγωγής και την ενίσχυση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων και την πιστοποίηση τους. Η πρόκληση για το Υπουργείο είναι να εστιάσει στην ποιότητα και να δημιουργήσει πολιτικές εξωστρέφειας για τα αγροτικά προϊόντα. Στάθηκε επίσης στην συνεργασία του Υπουργείου με τον ΣΕΤΕ, προκειμένου στα ξενοδοχεία να προωθούνται τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι οι τουρίστες θα γεύονται το δικό μας βούτυρο και όχι βούτυρο Ολλανδίας. Κλείνοντας, υπογράμμισε ότι είμαστε στην 4ετια στην οποία η χώρα πρέπει να βγει από την κρίση, καθώς δεν έχουμε άλλα περιθώρια.

690_167ef690e2d44d25c6a2c7645e121bd5

Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος), κος Αθανάσιος Σαββάκης, επισήμανε την σπουδαιότητα του κλάδου τροφίμων στη βιομηχανία αλλά και στην ανάπτυξη της χώρας, καθώς βρίσκονται στο κλάδο αυτό πάνω απο 500 χιλιάδες απασχολούμενοι και 16.000  επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων και ποτών με συνεισφορά περίπου 25% επι του παραγόμενου ΑΕΠ από τη μεταποίηση και με περίπου 25% μερίδιο στην απασχόληση στη βιομηχανία.

Σημείωσε επίσης ότι ο κλάδος των τροφίμων και ποτών μπορεί να εισφέρει καταλυτικά στην ανάπτυξη του ΑΕΠ της χώρας και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με την προώθηση των πλεονεκτημάτων, και την καθιέρωση της Μεσογειακής διατροφής στις ανεπτυγμένες χώρες της Δυτικής Ευρώπης και στις ΗΠΑ, αφού η νέα τάση των καταναλωτών στις χώρες αυτές για προτίμηση σε προιόντα υγιεινής και φυσικής διατροφής, δημιουργεί μια τεράστια αγορά για ελληνικά μεταποιημένα αγροτικά προιόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους συγκεκριμένους καταναλωτές.

Κλείνοντας τόνισε ότι αν συνδυασθούν οι ικανότητες των ελληνικών βιομηχανιών τροφίμων, με άμεση πρόσβαση που έχουν στα υψηλής ποιότητας προιόντα του προτεγενούς τομέα που παράγονται στη χώρας μας, μπορούν πραγματικά να διαφοροποιηθούν παγκοσμίως και να αποκτήσουν μια σημαντική θέση στην παγκόσμια αγορά.

 

IMG_5164

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΑ (Σύνδεσμος Επώνυμων Οργανωμένων Αλυσίδων Εστίασης), κος Αθανάσιος Παπανικολάου Διευθύνων Σύμβουλος – Goody’s Everest ,  επισήμανε τα εξής:

Να επανέλθει ο ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% από το 23% που είναι σήμερα. Το 23% είναι κίνητρο για φοροδιαφυγή. Το 13% είναι κίνητρο για νομιμότητα.

Να εισαχθεί υποχρεωτικά η πληρωμή με κάρτα ως προαπαιτούμενο κατά τη χορήγηση άδειας λειτουργίας ενός καταστήματος.

Να καθιερωθεί η ημερήσια απόδοση ΦΠΑ

Να ισχύσουν πρόστιμα αποτρεπτικά για τη φοροδιαφυγή (κλείσιμο καταστήματος και όχι πρόστιμα-χάδι).

 

 

 

 

 

foood

Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το 2ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στo ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.), του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Π.Ε.). Την επιμέλεια του συνεδρίου και τον συντονισμό των θεματικών ενοτήτων συζητήσεων θα έχει ο δημοσιογράφος Νεκτάριος Νώτης. Κύριοι χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, η εφημερίδα Agrenda, www.toxrima.gr, το www.agronews.gr, το www.ecozen.gr, το www.sofokleousin.gr και το www.foodbusiness.gr.

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Η επιτυχία συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με ένα συνέδριο, στο οποίο οι πρωταγωνιστές του κλάδου τροφίμων και ποτών καταθέτουν τις απόψεις τους και μιλούν για τα καίρια θέματα, που απασχολούν τον κλάδο.

Για το ενημερωτικό του συνεδρίου πατήστε εδώ

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Μέσα από συζήτηση και διάλογο μεταξύ των ομιλητών και των συμμετεχόντων, θίγονται θέματα, όπως:

ΕΝΟΤΗΤΑ I: ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ
Οι τάσεις εξωστρέφειας. Η αναζήτηση νέων αγορών. Τα εμπόδια για τις αγορές – ελντοράντο, και οι εξαγωγές, που δεν είναι πανάκεια.

ΕΝΟΤΗΤΑ II: Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ
Το νέο τοπίο σε χονδρική και λιανική μέσω εξαγορών και συγχωνεύσεων. Οι νέοι παίκτες, που γιγαντώνονται. Τα ψιλά γράμματα των deals, που δημιουργούν νέα δεδομένα στον κλάδο.

ΕΝΟΤΗΤΑ III: ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
Υπάρχει σωστή και επαρκής εξυπηρέτηση πελατών στο κομμάτι των τροφίμων; Πόσο σημαντική πιστεύετε ότι είναι η ενημέρωση των καταναλωτών και οι απαντήσεις σε ερωτήσεις και σχόλια? Κάποιοι λένε «Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο»!

ΕΝΟΤΗΤΑ IV: ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Η χείρα βοηθείας από τους ισχυρούς στην ελληνική πρωτογενή παραγωγή. Αρκούν οι νέες ιδέες και τεχνολογίες να φέρουν την άνοιξη; Σε ποια οικονομία επενδύουμε: Οι κάνουλες χρηματοδότησης, που παραμένουν κλειστές, το ασταθές φορολογικό περιβάλλον, το ενεργειακό κόστος. Πόσο μπορούν να αντέξουν όλα αυτά τα βάρη οι μικρομεσαίοι του κλάδου;

TO KOINO:

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης
Εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων
Στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και το εξωτερικό σε όλο το φάσμα παραγωγής και διάθεσης του κλάδου τροφίμων και ποτών
Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, εμπειρογνώμονες
Επαγγελματίες πληροφορικής
Στελέχη τραπεζών και factoring αρμόδια για τις εξαγωγές
Στελέχη του ασφαλιστικού κλάδου
Στελέχη μεταφορικών εταιρειών και εταιρειών logistics
Στελέχη διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας
Στελέχη εταιρειών πώλησης επαγγελματικών οχημάτων
Στελέχη τραπεζών πληροφοριών
Στελέχη εκθέσεων εξωτερικού
Στελέχη αεροπορικών εταιρειών και ταξιδιωτικών γραφείων
Συμβουλευτικές εταιρείες
Δικηγορικά γραφεία
Εταιρείες τυποποίησης – πιστοποίησης – ποιοτικού ελέγχου – ιχνηλασιμότητας (διαδικασίες, προμήθειες, barcode, RFID)
Εταιρείες που διαθέτουν συστήματα διασφάλισης υγιεινής χώρων παραγωγής, προμηθευτές ψηφιακού εξοπλισμού, εξοπλισμούς εργοστασίων, προμηθευτές πρώτων υλών και στόλων οχημάτων
Εταιρείες επικοινωνίας και marketing, διαδικτυακού και mobility marketing – social media
Εταιρείες γραφικών τεχνών και συσκευασίας.
Μέλη επιμελητηρίων και συνδέσμων
Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ
Η PALLADIAN COMMUNICATION SPECIALISTS είναι εταιρεία συμβούλων στρατηγικής επικοινωνίας με ειδίκευση στις εξής υπηρεσίες: communication strategy development, media relations, public affairs και crisis &issues management. Αποστολή μας είναι να δημιουργούμε μετρήσιμη προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας. Στα 13 χρόνια λειτουργίας της η Palladian έχει να επιδείξει ένα μακρύ ιστορικό επιτυχημένων ολοκληρωμένων εκστρατειών ενημέρωσης για μια σειρά από ευαίσθητα θέματα, οι οποίες άλλαξαν τις αντιλήψεις του κοινού και επηρέασαν τις εξελίξεις.

Η σημαντική εμπειρία που έχει η Palladian στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων, οδήγησαν πρόσφατα στη δημιουργία ενός νέου, ανεξάρτητου business unit εντός της εταιρίας που δραστηριοποιείται στον τομέα της διοργάνωσης συνεδρίων, τον τομέα Palladian Conferences. Ο Γρηγόρης Λεωνίδης, επικεφαλής του τομέα, είναι διευθυντικό στέλεχος με μακρά εμπειρία στο marketing, την επικοινωνία και τα συνέδρια.

Σκοπός του συγκεκριμένου τομέα είναι η ανάδειξη σημαντικών θεμάτων από όλο το φάσμα της οικονομικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής που προβληματίζουν και απασχολούν κλάδους της ελληνικής οικονομίας, αλλά και ευρύτερες κοινωνικές ομάδες. Στα συνέδρια της Palladian Conferences δεν υιοθετείται απλά μια επιδερμική προσέγγιση των θεμάτων που πραγματεύεται κάθε συνέδριο. Αντίθετα, επιχειρείται μέσα από γόνιμο διάλογο και εποικοδομητικές αντιπαραθέσεις η ανάδειξη κάθε πτυχής του θέματος, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ανάδειξή του, για τη δημιουργία μιας ουσιαστικής και αποτελεσματικής κατεύθυνσης προς την επίλυσή του.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

1. ATHENS HEALTH FORUM 2014-Rebuilding Health in Greece, Εθνική Ασφαλιστική, 24/06/14
2. FOOD FOR SUCCESS, Ηelexpo, 01/07/14
3. ATHENS LAW FORUM ON TAXATION, Titania, 21/11/14
4. ΗR MEETS LAW (Workshop), Αμφιθέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, 15/12/14
5. ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, Αμφιθέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, 18/12/14
6. ATHENS DIABETES FORUM-Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, Αίγλη Ζαππείου, 12/03/15
7. ATHENS WOMEN FORUM 2015 Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, 20/04/15
8. 2ND ATHENS HEALTH FORUM 2015 N.J.V. ATHENS PLAZA, 20/05/2015
ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
PLATINUM SPONSOR (15.000 € + Φ.Π.Α.)

ΠΑΡΟΧΕΣ

Στέλεχος του χορηγού πραγματοποιεί ομιλία 10 λεπτών και συμμετέχει σε πάνελ της επιλογής του
Δυνατότητα διοργάνωσης workshop σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο διάρκειας 30 λεπτών.
Εκθεσιακό χώρο διαστάσεων 3μ. x 2μ. στο lobby του συνεδρίου
Προβολή του λογοτύπου του χορηγού σε όλο το επικοινωνιακό υλικό του συνεδρίου (καταχωρήσεις, προσκλήσεις, banners, κεντρικό σκηνικό κτλ.)
Παρουσίαση του χορηγού (λογότυπο και σύντομο εταιρικό profile) στο έντυπο του συνεδρίου
Προβολή του λογότυπου της εταιρίας στο site του συνεδρίου
20 προσκλήσεις για το συνέδριο
Διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού του χορηγού στους συνέδρους
Πλήρης απολογισμός του συνεδρίου
GOLD SPONSOR (12.000 € + Φ.Π.Α.)

ΠΑΡΟΧΕΣ

Στέλεχος του χορηγού πραγματοποιεί ομιλία 10 λεπτών και συμμετέχει σε πάνελ της επιλογής του
Εκθεσιακό χώρο διαστάσεων 3μ. x 2μ. στο lobby του συνεδρίου
Προβολή του λογοτύπου του χορηγού σε όλο το επικοινωνιακό υλικό του συνεδρίου (καταχωρήσεις, προσκλήσεις, banners, κεντρικό σκηνικό κτλ.)
Παρουσίαση του χορηγού (λογότυπο και σύντομο εταιρικό profile) στο έντυπο του συνεδρίου
Προβολή του λογότυπου της εταιρίας στο site του συνεδρίου
15 προσκλήσεις για το συνέδριο
Διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού του χορηγού στους συνέδρους
Πλήρης απολογισμός του συνεδρίου
SILVER SPONSOR (10.000 € + Φ.Π.Α.)

ΠΑΡΟΧΕΣ

Στέλεχος του χορηγού συμμετέχει σε πάνελ της επιλογής του
Εκθεσιακό χώρο διαστάσεων 3μ. x 2μ. στο lobby του συνεδρίου
Προβολή του λογοτύπου του χορηγού σε όλο το επικοινωνιακό υλικό του συνεδρίου (καταχωρήσεις, προσκλήσεις, banners, κεντρικό σκηνικό κτλ.)
Παρουσίαση του χορηγού (λογότυπο και σύντομο εταιρικό profile) στο έντυπο του συνεδρίου
Προβολή του λογότυπου της εταιρίας στο site του συνεδρίου
10 προσκλήσεις για το συνέδριο
Διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού του χορηγού στους συνέδρους
Πλήρης απολογισμός του συνεδρίου
BRONZE SPONSOR (5.000 € + Φ.Π.Α.)

ΠΑΡΟΧΕΣ

Εκθεσιακό χώρο διαστάσεων 3μ. επί 2μ. στο lobby του συνεδρίου
Προωθητικό χώρο – τραπέζι (ή banner) στον εκθεσιακό χώρο (lobby) του συνεδρίου
Προβολή του λογοτύπου του χορηγού σε όλο το επικοινωνιακό υλικό του συνεδρίου (καταχωρήσεις, προσκλήσεις, banners, κεντρικό σκηνικό)
Παρουσίαση του χορηγού (λογότυπο και σύντομο εταιρικό profile) στο έντυπο του συνεδρίου
Προβολή του λογότυπου της εταιρίας στο site του συνεδρίου
6 προσκλήσεις για το συνέδριο
Διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού του χορηγού στους συνέδρους
Πλήρης απολογισμός του συνεδρίου
CONTRIBUTOR (3.000 € + Φ.Π.Α.)

ΠΑΡΟΧΕΣ

Προβολή του λογοτύπου του χορηγού σε όλο το επικοινωνιακό υλικό του συνεδρίου (καταχωρήσεις, προσκλήσεις, banners, κεντρικό σκηνικό κτλ.)
Παρουσίαση του χορηγού (λογότυπο και σύντομο εταιρικό profile) στο έντυπο του συνεδρίου
Προβολή του λογότυπου της εταιρίας στο site του συνεδρίου
4 προσκλήσεις για το συνέδριο
Διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού του χορηγού στους συνέδρους
Πλήρης απολογισμός του συνεδρίου
SUPPORTER (1.500 € + Φ.Π.Α.)

ΠΑΡΟΧΕΣ

Προβολή του λογοτύπου του χορηγού σε όλο το επικοινωνιακό υλικό του συνεδρίου (καταχωρήσεις, προσκλήσεις, banners, κεντρικό σκηνικό κτλ.)
Προβολή του λογότυπου της εταιρίας στο site του συνεδρίου
3 προσκλήσεις για το συνέδριο
Διανομή έντυπου διαφημιστικού υλικού του χορηγού στους συνέδρους
Πλήρης απολογισμός του συνεδρίου
ΣΗΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΡΟΤΟΝΤΑ 8 ΑΤΟΜΩΝ 400 ευρώ με ΦΠΑ  ΚΟΣΤΟΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 50 ευρώ με ΦΠΑ Περιλαμβάνει:  Παρακολούθηση του συνεδρίου.  Τσάντα συνεδρίου.  Διαλείμματα καφέ – Γεύμα. ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. ΣΗΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΡΟΤΟΝΤΑ 8 ΑΤΟΜΩΝ (400€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

2. ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (50€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Παρακολούθηση του συνεδρίου, Τσάντα συνεδρίου, Διαλείμματα καφέ – Γεύμα.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για χορηγίες και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Γρηγόρης Λεωνίδης
MANAGING PARTNER
Τηλ: 210-3392321
Κιν: 6979982965
[email protected]

Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής συνέδρων παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Χριστίνα Δρίτσα
ACCOUNT EXECUTIVE
Τηλ: 210-3392321
[email protected]

SHARE