25η Μαρτίου 2018: Α.Τσίπρας στα Ψαρά – Μήνυμα στην Τουρκία για τους 2 στρατιωτικούς

 

UPD:Στα Ψαρά βρίσκεται ο Αλ. Τσίπρας, ανήμερα της 25ης Μαρτίου.  Η άφιξη του πρωθυπουργού συνοδεύτηκευπό τους ήχους της στρατιωτικής μπάντας.

Τις πρώτες εικόνες από την επίσκεψη, μετέδωσε η εκπομπή “Ακραίως” (ΣΚΑΙ)…

 

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Τσίπρας από τα Ψαρά: Να σταματήσει η Τουρκία τις παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο

 

 

Να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στο Αιγαίο, κάλεσε την Τουρκία ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τα Ψαρά.

«Στον 21ο αιώνα την ευημερία και την πρόοδο ενός λαού δεν την διασφαλίζουν οι κορώνες αλλά η διαρκής επίλυση των διαφορών» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική δύναμη όχι γα να απειλήσει αλλά για να εξασφαλίσει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή».
«Μια μέρα σαν την σημερινή είναι μια μέρα που οφείλουμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλους τους άντρες και τις γυναίκες, τα στρατευμένα νιάτα που βρίσκονται απ’ άκρη σ’άκρη προκειμένου να υπερασπιστούν 24 ώρες το 24ωρο την εθνική μας ακεραιότητα και τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Η σκέψη μας βρίσκεται σε αυτούς αλλά και στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Θέλω να διαβεβαιώσω τόσο αυτούς όσο και τον ελληνικό λαό ότι η σκέψη μας όχι μόνο σήμερα που γιορτάζουμε την ελευθερία μας αλλά καθημερινά είναι μαζί τους και κάνουμε ό,τι πρέπει και ό,τι χρειάζεται προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα».

Ο Α.Τσίπρας στα Ψαρά για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου – Δοξολογία στη “Μεταμόρφωση του Σωτήρος”

SHARE