21.12.2012: ΣΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ 13.11′ ΕΡΧΕΤΑΙ Η… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – Στη Λωζάνη αποχαιρετούν τη ζωή με ομαδικό σεξ! …

katastrofh kosmouΣύμφωνα με το «παρεξηγημένο» ημερολόγιο των  Μάγια,  Το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 13:11 ώρα Ελλάδος.  Αστεροειδείς θα χτυπήσουν τη γη, οι δρόμοι θα ανοίξουν και θα καταπιούν αυτοκίνητα και ανθρώπους, η θάλασσα θα πνίξει τα βουνά!Όσοι θέλετε να είστε … μέσα στα πράγματα τις τελευταίες ώρες της ζωής σας, επισκεφθείτε το  site december212012.com προκειμένου να ενημερωθείτε.
Σεξ μέχρι τελικής πτώσης

Ενόψει της ημέρας λοιπόν, ένα ζευγάρι Ελβετών στη Λωζάνη,  με αίσθηση του χιούμορ, φρόντισε να επικοινωνήσει μέσω Facebook την ιδέα για μια ομαδική ερωτική συνεύρεση λίγη ώρα πριν την συντέλεια. Ετσι μέσω της σελίδας «Organisons une grosse partouze avant la fin du monde 2012» στην οποία ήδη 700 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορεί κανείς να βρει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να… αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο κάνοντας σεξ μέχρι τελικής πτώσης.
Δεν είναι όμως μόνο οι Ελβετοί που σκοπεύουν να τελειώσουν τη ζωή τους με αυτό τον τρόπο, καθώς και οι πολίτες της Νέας Υόρκης βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και ονειρεύονται να πεθάνουν κάνοντας έρωτα για τελευταία φορά.

 

 ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ «ΠΑΡΑΜΥΘΙ»

 

Γιατί όμως δημιουργήθηκε όλη αυτή η παγκόσμια ιστορία με το ημερολόγιο των Μάγια; Όπως εξηγεί ο αστρονόμος Ντέιβιντ Ντάρλινγκ σε άρθρο του στο περιοδικό «New Scientist» οι Μάγια είχαν ένα ημερολόγιο που βασιζόταν σε μια περίοδο ενός εκατομμύριου οκτακοσίων εβδομήντα δύο χιλιάδων ημερών. Αυτή ήταν μια συγκεκριμένη ημερολογιακή περίοδος για τους Μάγια, όπως εμείς καθορίζουμε την διάρκεια ενός αιώνα σε 100 χρόνια.

 

Με δεδομένη ότι άρχιζε το 3014 π.χ. αυτό το ημερολόγιο μακράς διάρκειας των Μάγια πράγματι το τέλος του υπολογίζεται αύριο, 21.12.2012. Το μεγάλο λάθος όμως της εξήγησης του γεγονότος αυτού είναι ότι με το τέλος του ημερολογίου τους οι Μάγια δεν εννοούν και το τέλος του κόσμου αλλά τέλος του πρώτου κύκλου των ενός εκατομμύριου οκτακοσίων εβδομήντα δύο χιλιάδων ημερών και την έναρξη του νέου χρονικού κύκλου με τον αντίστοιχο αριθμό ημερών.

 

SHARE