11 έμμισθοι δικηγόροι ομιλητές στο 4th Corporate Lawyers Forum

Η Palladian Conferences διοργανώνει το 4th  CORPORATE LAWYERS FORUMThe compliance issue, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, με Scientific Partner τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ Α.Ε. Το συνέδριο θα διεξαχθεί  στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και του Συνδέσμου Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) με ώρα προσέλευσης 09:00 π.μ.

Στο συνέδριο θα συζητηθεί μεταξύ άλλων ο ρόλος  του έμμισθου δικηγόρου σε σχέση με θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης. Επιπλέον, θα αναλυθεί η Επιχειρηματική Ηθική ως μέσο ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, καθώς και η  εμπορική επικοινωνία και το marketing εντός του πλαισίου της Κανονιστικής Λειτουργίας.

Ο  δικηγόρος και δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης θα έχει τον συντονισμό του συνεδρίου.

θεματολογια

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  • Ο νέος νόμος για τις Α.Ε. και η εταιρική διακυβέρνηση
  • Η Κανονιστική Συμμόρφωση και η προσωπική ευθύνη του έμμισθου δικηγόρου
  • Εταιρική φήμη και εικόνα σε σχέση με την Κανονιστική Συμμόρφωση

 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΕΝΟΤΗΤΑ I

  • Ο ρόλος του έμμισθου δικηγόρου στη δημιουργία και διατήρηση κουλτούρας Κανονιστικής Συμμόρφωσης στην εταιρεία.

ΕΝΟΤΗΤΑ II

  • Στρατηγικές και πρακτικά παραδείγματα που διευκολύνουν την εφαρμογή Κανονιστικής Συμμόρφωσης σε ένα περιβάλλον τεχνολογικής πολυπλοκότητας.

ΕΝΟΤΗΤΑ III

  • Risk and Compliance. Καθοδηγώντας την διοίκηση στην εφαρμογή στρατηγικής και πωλήσεων σε συνθήκες έντονου ανταγωνισμού.

 

SHARE