Η TP-Link Niche Player στη κατάταξη της Gartner, Magic Quadrant για πρόσβαση LAN

H TP-Link®, αναγνωρίστηκε ως Niche Player για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κατάταξη της Gartner, Magic Quadrant για ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση LAN, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Νοέμβριο του 2020 από τη συγκεκριμένη ερευνητική και συμβουλευτική εταιρεία. «Η Gartner ορίζει ότι η αγορά υποδομής πρόσβασης ενσύρματου και ασύρματου LAN αποτελείται από εκείνους τους παρόχους, οι οποίοι προμηθεύουν τις επιχειρήσεις με υλικό και λογισμικό δικτύωσης που επιτρέπουν στις συσκευές να συνδεθούν στο ενσύρματο δίκτυο LAN ή το δίκτυο Wi-Fi της επιχείρησης».

Αυτό σηματοδοτεί τα δύο διαδοχικά έτη, το 2019 και το 2020, στα οποία η TP-Link, ως πάροχος δικτύωσης, περιλαμβάνεται στη κατάταξη Magic Quadrant για ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση LAN, * και στην κατάταξη “Critical Capabilities for the Wired and Wireless LAN Access Infrastructure”. ** Η TP-link έχει επιτύχει σημαντική επιχειρηματική ανάπτυξη παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια και προσφέρει συνεχώς ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο εταιρικών προϊόντων και λύσεων σε επιχειρήσεις σε οποιαδήποτε κλίμακα και για διάφορα σενάρια. Τα επιχειρηματικά προϊόντα της TP-Link περιλαμβάνουν τα εξής: Omada SDN, JetStream και LiteWave Switches, SafeStream Business Routers και Pharos Wireless Broadband – ιδανικά για ξενοδοχεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, λιανική πώληση και άλλα.

«Καταφέραμε να προσφέρουμε όλα αυτά, χάρη στην ισχυρή ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης και στην εμπιστοσύνη που λάβαμε από τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, που έχουν υιοθετήσει τις αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις δικτύου μας», δήλωσε ο Pingji Li, Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Επιχειρήσεων Δικτύου της TP-Link. «Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε προϊόντα σύμφωνα με την αποστολή μας – αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της τελευταίας τεχνολογίας που διατίθεται σε όλους και δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν έναν απλό, έξυπνο και συνδεδεμένο τρόπο ζωής».

Σε μια άλλη WLAN Tracker έκθεση από την κορυφαία εταιρεία ερευνών IDC, η TP-Link κατατάσσεται σταθερά ως η Νο.1 εταιρεία παροχής προϊόντων Wi-Fi στον κόσμο για 9+ συναπτά έτη, με βάση τις παγκόσμιες αποστολές (δημοσίευση στο Q2 του 2020). *** Με αποδεδειγμένη κληρονομιά σταθερότητας, απόδοσης και αξίας, η TP-Link συνεχίζει την ηγετική της θέση στην αγορά WLAN και προσπαθεί να καλύψει τις ανάγκες δικτύωσης τόσο για καταναλωτικές όσο και για επιχειρηματικές αγορές.

*Source: Gartner, “Magic Quadrant for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure”, Bill Menezes et al., 4 November 2020

**Source: Gartner, “Critical Capabilities for the Wired and Wireless LAN Access Infrastructure”, Christian Canales et al., 10 November 2020

***Source: IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q2 2020 Release.