Ζαχαριάδης: Ο Μεγάλος Περίπατος θα ήταν αστείος, εάν δεν ήταν εξοργιστικός

Τις χθεσινές δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για το Μεγάλο Περίπατο σχολιάζει με δήλωσή του ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Ζαχαριάδης.

«Με έκπληξη ακούσαμε χθες τον κ. Μπακογιάννη να ομολογεί με αφοπλιστική άνεση πως ο μεγάλος περίπατος στην καρδιά της Αθήνας ήταν ένα πείραμα, που βγήκε και δεν βγήκε , καλώντας τους πολίτες της πόλης να ξεχάσουν την οδό Πανεπιστημίου όπως την ήξεραν”, σημειώνει ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξηγώντας πως «με απλά λόγια, ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε με ειλικρίνεια πως σε καιρό πανδημίας, χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, σπατάλησε 2 εκατ  ευρώ και προκάλεσε για τρεις ολόκληρους μήνες απίστευτη ταλαιπωρία σε εκατοντάδες χιλιάδες οδηγούς που διέρχονται από το κέντρο για ένα πιλοτικό πρόγραμμα, για μία προσομοίωση που δεν πήγε καλά επειδή, μεταξύ άλλων, μια κάμπια έφαγε το γκαζόν “».

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, «τα χρήματα αυτά, χρήματα του ελληνικού λαού, έρχονται να προστεθούν στα 6 εκατ. ευρώ για τις ακατάλληλες μάσκες αλεξίπτωτα που μοιράστηκαν στα σχολεία, στα 20 εκατ. ευρώ για τη λίστα Πέτσα για τα ΜΜΕ και στα 500 000 ευρώ για το πλωτό φράγμα του Αιγαίου που τελικά θα χρησιμοποιηθεί για ασκήσεις απορρύπανσης “».

«Και όλα αυτά σε καιρό κρίσης και οικονομικής κατάρρευσης! », τονίζει ο Κ. Ζαχαριάδης και καταλήγει:

«Ο Μεγάλος Περίπατος της γαλάζιας α(χ)ριστείας θα ήταν αστείος, εάν δεν ήταν εξοργιστικός, καθώς γίνεται στις πλάτες και με τα χρήματα των πολιτών που ασφυκτιούν. Ντροπή!