Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 25χρονο

Κατηγορία κακουργηματικού βαθμού απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 25χρονου που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικο υγρό σε βάρος εγκύου στην Κυψέλη.

Σε βάρος του συλληφθέντα ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και διαβίβασε την δικογραφία στον ανακριτή από τον οποίο ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα διατηρούσε σχέση με το θύμα και είχαν κανονίσει να συναντηθούν για να συζητήσουν το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η 25χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ηθελε να επανασυνδεθούν.

Το περιστατικό είχε συμβεί την ώρα που η κοπέλα περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής και σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άνδρας που την ακινητοποίησε ρίχνοντάς την στο έδαφος και της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με άγνωστη χημική ουσία, με την οποία είχε εμποτίσει ένα πανί.

Στη συνέχεια ο δράστης εξαφανίστηκε.

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Συνελήφθη 25χρονος, παλιά σχέση, που ήθελε επανασύνδεση