Όμιλος Μυτιληναίος: Στηρίζει τη νέα γενιά – Πρόγραμμα 12μηνης απασχόλησης – Ποιους αφορά

Mytilhnaiososs1Σε μια περίοδο που η ανεργία αποτελεί για τους νέους στην Ελλάδα κυρίαρχη πρόκληση, ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, σχεδίασε και ανακοινώνει μια καίρια πρωτοβουλία που ως στόχο έχει τη στήριξη της νέας γενιάς, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση. 

Πρόκειται για το πρόγραμμα 12μηνης έμμισθης απασχόλησης «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» το οποίο έχει ως στόχο να δημιουργήσει ευκαιρίες εργασίας για νέους ικανούς ανθρώπους που αναζητούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε ένα δυναμικό επαγγελματικό περιβάλλον και να αποκτήσουν προοπτική για το μέλλον.

Ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, με την πρωτοβουλία «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», η οποία έρχεται ως επόμενο βήμα του προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη», αποδεικνύει για μια ακόμα φορά έμπρακτα τη θέλησή του να προσφέρει μία επιλογή διεξόδου στους νέους και τις νέες που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας και να ανοίξει δρόμους καριέρας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παραμείνουν στη χώρα μας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους μέχρι 28 ετών και φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια δυναμική ομάδα νέων εργαζομένων, οι οποίοι θα ζήσουν διαφορετικές επαγγελματικές εμπειρίες στις ποικίλες οργανωτικές δομές των εταιρειών του Ομίλου, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα για 12μηνη έμμισθη απασχόληση, σε διάφορες διευθύνσεις των εταιρειών του Ομίλου, καθώς και συστηματική εκπαίδευση, προκειμένου να εξελίξουν την τεχνογνωσία και τις ικανότητές τους.

Παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην εταιρική κουλτούρα του Ομίλου – η οποία ενθαρρύνει την καινοτομία και την πρωτοβουλία σε όλα τα επίπεδα και προάγει την επιχειρηματική αριστεία και την κοινωνική υπευθυνότητα – και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στις εταιρείες του Ομίλου.

Το πρόγραμμα «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» προσφέρει τη δυνατότητα εργασίας σε διαφορετικές διευθύνσεις των εταιρειών του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ όπως: Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών, Εμπορική Διεύθυνση, Επικοινωνίας & Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Προμηθειών και Πληροφορικής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν:

• Πτυχίο ΑΕΙ
• Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών
• Μικρή (ως 1 έτος) ή και καθόλου εργασιακή εμπειρία
• Άριστη γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας
• Άριστη γνώση MS Office
• Όραμα και προσήλωση στην προσωπική τους ανάπτυξη
• Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής βιογραφικού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ενότητα του προγράμματος στην ιστοσελίδα του Ομίλου

SHARE