Χωρίς κεντρικό δελτίο ειδήσεων χθες το Mega – Συνεδριάζουν σήμερα οι εργαζόμενοι

mega-gegonotaΔεν μεταδόθηκε χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega, καθώς οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε στάση εργασίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τις επαπειλούμενες νέες μειώσεις των αποδοχών τους, με αίτημα να μην υπάρξει καμία μείωση των αποδοχών των δημοσιογράφων. 

Στην κινητοποίηση συμμετείχε και η ΕΤΙΤΑ, σε ένδειξη συμπαράστασης, με αποτέλεσμα να μην μεταδοθεί ούτε η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τις προγραμματικές δηλώσεις.

Σήμερα, στις 12.00 αναμένεται ενημέρωση των εργαζομένων από τον διευθύνοντα σύμβουλο του MEGA, Νίκο Πεφάνη. Αμέσως μετά, στις 15.00 οι δημοσιογράφοι θα προχωρήσουν σε νέα συνέλευση για να καθορίσουν περαιτέρω τη στάση τους ανάλογα με τη στάση της διοίκησης.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη 6ωρης στάσης εργασίας από τις 18.00 έως τις 24.00 της Δευτέρας, 5 Οκτωβρίου 2015 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGΑ» και στην ιστοσελίδα “megatv.com”, σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τις επαπειλούμενες νέες μειώσεις των αποδοχών τους, με αίτημα να μην υπάρξει καμία μείωση των αποδοχών των δημοσιογράφων.

SHARE