Φανταζόζασταν ότι ένας ατμιστής ξοδεύει περίπου 1000 ευρώ λιγότερα το χρόνο από έναν καπνιστή;

Είναι γνωστό ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο συνεχίζει να είναι σημαντικά λιγότερο «βλαβερό» για την τσέπη σας από το συμβατικό, ακόμα και μετά την επιβολή του Φόρου Κατανάλωσης!

Ακόμα και οι μη καπνιστές γνωρίζουν ότι το κάπνισμα πληρώνεται ακριβά! Φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στις θανατηφόρες ασθένειες που προκαλεί, αλλά και στην «τσουχτερή» τιμή του.

Μάλιστα, από 01/01/2017 η επιβολή του Φόρου Κατανάλωσης έφερε αυξήσεις στην τιμή του πακέτου των τσιγάρων από 0,50€ έως και 1€, ενώ τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου επιβαρύνθηκαν με μια αύξηση της τάξεως των 0,10€/ml.

Από 1/3/2017 τέθηκε σε ισχύ η ευρωπαϊκή ρυθμιστική οδηγία για τα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου. Μεταξύ άλλων η οδηγία επιβάλλει την πώληση υγρών αναπλήρωσης αποκλειστικά σε συσκευασίες των 10ml, διάφορες σημάνσεις στο εξωτερικό αλλά και εσωτερικό μέρος της συσκευασίας των e liquids κ.α

Η alter ego, η κορυφαία ελληνική εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου, που άνοιξε το πρώτο retail store ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ευρώπη τo 2010, έχει δημιουργήσει σήμερα ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, σε μία αγορά η οποία κινείται με ρυθμούς ανάπτυξης που ξεπερνούν το 25% ετησίως, με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή, και με αέναη επένδυση στη διασφάλιση ποιότητας, επιπροσθέτως του εναρμονισμού της με την ευρωπαϊκή και ελληνική σχετική νομοθεσία (από την πρώτη κιόλας μέρα εφαρμογής της), προχώρησε για άλλη μία φορά σε εφαρμογή προτύπων που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των αρμόδιων αρχών και φορέων.

Με στόχο την διαχρονική διασφάλιση της σταθερά υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, και βάσει του συστήματός της «Quality PLUS», προχώρησε στο εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου από το Εθνικό Κέντρο έρευνας Φυσικών Επιστημών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, για ΟΛΑ τα υγρά αναπλήρωσης «alter ego».

Το εργαστήριο αναλύσεων του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε ΔΗΜΟΚΡIΤΟΣ, διενεργεί ελέγχους

Α) ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Ανάλυση δειγμάτων πρώτων υλών με σκοπό τον έλεγχο ομοιότητας διαφορετικών παρτίδων δειγμάτων πρώτης ύλης, αλλά και επιβεβαίωση απουσίας απαγορευμένων ουσιών (π.χ Diacetyl /Διακετύλιο, Acetyl–Propionyl /Ακετυλο-Προπιονύλιο, acetoine κ.α).

Β) ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ανάλυση δειγμάτων ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΙΔΑΣ τελικών προϊόντων, με σκοπό τον ποσοτικό προσδιορισμό νικοτίνης, προπυλενογλυκόλης, γλυκερίνης, αρωματικων ουσιών και νερού.

Έτσι η alter ego, εξασφαλίζει σε κάθε πελάτη της, ότι αγοράζοντας ένα οποιοδήποτε υγρό «alter ego», η σύστασή του είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια με κάθε προηγούμενο ή επόμενο υγρό ίδιας γεύσης έχει αγοράσει, και τα συστατικά του, ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που αναγράφονται στη συσκευασία, γιατί το άτμισμα (όπως δήλωσε στέλεχος της εταιρίας), εκτός από απολαυστικό, οφείλει να είναι και ασφαλές.

 

SHARE