Φίμωση της Ελευθεροτυπίας… Αφέθηκε ελεύθερος ο Αιμίλιος Λιάτσος


Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Με χειροπέδες οδηγήθηκε στην Ευελπίδων ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος συνελήφη με …κινηματογραφική ταχύτητα από την Αστυνομία, έπειτα από μήνυση που υπέβαλε το πρωί η σύζυγος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη.

Η κυρία Τζούλη υπέβαλε τη μήνυση στο Αγρίνιο, μετά την παραβίαση της απόφασης ασφαλιστικών μέτρων που είχε κερδίσει η ίδια κατά της εφημερίδας «Παρασκευή και 13» για την απαγόρευση αναφοράς του ονόματός της, καθώς σε σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα αναφέρθηκε και πάλι σε αυτήν.

Προφανώς, η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν τεράστια για να γίνει η σύλληψη του γνωστού δημοσιογράφου ουσιαστικά σε …dt

Ο Αιμίλιος Λιάτσος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος και από εκεί με χειροπέδες στην Ευελπίδων. Λίγο μετά αφέθηκε ελεύθερος και πλέον η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο ίδιος δήλωσε με νόημα ότι “ούτε επί Γεωργαλά δεν είχαν τέτοια μεταχείριση οι δημοσιογράφοι”, παραπέμποντας στην υπόθεση Π. Καμμένου με τον υφυπουργό επί Χούντας.

Ο δικηγόρος του δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ο κ. Λιάτσος δεν ανέφερε το όνομα της κας Έλενας Τζούλη, όπως απαγόρευαν τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά απλώς έκανε λόγο για τη “δεύτερη σύζυγο του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων”.

SHARE