Σ. Σακοράφα: Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÐÑÏÕÐÏËÏÃÉÓÌÏ 2001// ÓÏÖÉÁ ÓÁÊÏÑÁÖÁ ,ÁÍÅÎÁÑÔÇÔÇ ÂÏÕËÅÕÔÇÓ.(EUROKINISSI-ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

«Έγκαιρα αλλά και ειδικότερα μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου τοποθετήθηκα με δημόσιο τρόπο. Είναι σαφές ότι δεν μπορώ να στηρίξω καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική αντιλαϊκών μέτρων, να συναινέσω σε λογικές αναπόδραστου από το νεοφιλελευθερισμό» δηλώνει η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλή.

Η κα Σακοράφα επισημαίνει ,ακόμη, ότι παραμένει σταθερή στις θέσεις της και προσθέτει «μετά λόγου γνώσεως πιστεύω ότι ένας άλλος δρόμος δεν είναι απλώς κοινωνικά αναγκαίος και ιστορικά επιβεβλημένος, αλλά είναι και πολιτικά εφικτός».

«Αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν από την 21η  του Σεπτέμβρη  θα δοκιμάσουν ακόμη πιο σκληρά την ελληνική κοινωνία. Και πρέπει να προετοιμαζόμαστε» τονίζει ακόμη στην ανακοίνωσή της.

Τέλος δίνει και ένα στίγμα για την περαιτέρω πολιτική διαδρομή της δηλώνοντας ότι «Στην κατεύθυνση αυτή αναλαμβάνω δράση και πρωτοβουλίες εντός της πατρίδας μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα τον περπατήσουμε με τις δυνάμεις που ανέδειξε το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου».

SHARE