Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου: Έκκληση του προέδρου για συμμετοχή στην ΑΜΚ μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου

peloponnisou1Έκκληση προς τους πολίτες της Κορίνθου και της Πελοποννήσου να συμμετάσχουν στην ανακεφαλαιοποίηση της τράπεζας μέχρι την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, απηύθυνε ο πρόεδρος του δ.σ. της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, Γεώργιος Δαλαμαρίνης.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση, η τράπεζα στα 18 χρόνια λειτουργίας της έχει στηρίξει  την επιχειρηματικότητα στις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας όπως, την Τρίπολη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, το Άργος και βέβαια την Κόρινθο.

“Θα αποτελέσει ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη, αν αυτό το όραμα, αρχικά των επιχειρηματιών της Κορίνθου που έγινε πραγματικότητα με την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια όλων των Κορίνθιων και στη συνέχεια όλων  των Πελοποννήσιων, διακόψει την αυτόνομη ύπαρξή και λειτουργία του”, επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Ο Γ. Δαλαμαρίνης, προσθέτει ότι σκοπός είναι να παραμείνει η τράπεζα στα χέρια των φυσικών της ιδιοκτητών, “δηλαδή όλων μας” και να διατηρηθεί ο συνεταιριστικός της χαρακτήρας.

“Για να συμβεί αυτό πρέπει να συμβάλλουμε όλοι.

Με τη συμμετοχή του ο καθένας μπορεί να σηματοδοτήσει τη βιωσιμότητα και να διασφαλίσει την περαιτέρω λειτουργία και ανάπτυξη της Τράπεζας”.

Τα  Επιμελητήρια, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Δήμος Κορίνθου και οι λοιποί Δήμοι της περιφέρειας Πελοποννήσου και της Δυτικής Αττικής, η Ιερά Μητρόπολη και οι παραγωγικοί φορείς του τόπου στηρίζουν την προσπάθεια διάσωσης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου, τονίζει.

Και καλεί ” κάθε πολίτη, κάθε επιχειρηματία, κάθε επαγγελματία, να ενισχύσει την ανακεφαλαιοποίηση της Τράπεζας με τη συμμετοχή του στην αύξηση Συνεταιριστικού Κεφαλαίου έως την Παρασκευή 18/12/2015″.

Υπενθυμίζει δε ότι από τη σύστασή της αυτή η Τράπεζα έχει προσφέρει στις μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις και την τοπική οικονομία γενικότερα, πάνω από € 500 εκατ, σε δάνεια και πιστωτικές διευκολύνσεις.

 

 

SHARE