Συνάντηση της Διοίκησης του ΣΒΒΕ με τον κ. Αλέξη Τσίπρα

Η Διοίκηση του ΣΒΒΕ συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012, με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο των καθιερωμένων επαφών της με τον Πρωθυπουργό και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενόψει της ΔΕΘ.
Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, ζήτησε από τον κ. Τσίπρα το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να στηρίξει με κάθε τρόπο τη διάσωση του παραγωγικού ιστού της χώρας και της ιδιωτικής οικονομίας. Σε αντίθετη περίπτωση, κινδυνεύουν να χαθούν πολλές χιλιάδες θέσεις εργασίας από το κλείσιμο πληθώρας μεταποιητικών επιχειρήσεων, λόγω της οικονομικής κρίσης, ειδικά στην Ελληνική περιφέρεια.
Γι΄ αυτό τα ειδικότερα μέτρα που ζήτησε ο ΣΒΒΕ να υποστηρίξει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την κρίση είναι κατά προτεραιότητα αυτά που θα αυξήσουν άμεσα τη ρευστότητα και θα βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα στην αγορά, για να διασωθούν οι υφιστάμενες θέσεις εργασίας και να αναπνεύσει η κοινωνία και οι επιχειρήσεις.
Είναι φανερό, υπογράμμισε ο κ. Πέντζος, ότι πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως η έξοδος από την κρίση διέρχεται από την έμπρακτη υποστήριξη του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

SHARE