ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ – ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ

Κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις και το δώρο Πάσχα διαβεβαίωσε ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, προσθέτοντας ότι από το «κούρεμα» των ομολόγων στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων δεν κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο…

κ. Σπυρόπουλος όταν ρωτήθηκε για νέες περικοπές στις συντάξεις, αρκέστηκε να πει πως η εξέλιξη με το PSI γεννά προσδοκία και ελπίδα υπογραμμίζοντας ότι τα άσχημα έχουν μείνει πίσω.

Προανήγγειλε ότι από τον Απρίλιο οι επιχειρήσεις θα καταβάλλουν αναλυτική περιοδική δήλωση κάθε μήνα και όχι ανά τρίμηνο, όπου θα δηλώνουν και τον φόρο μισθωτών υπηρεσιών.
Σχετικά με την απάτη που αποκαλύφθηκε στο ΙΚΑ Καλλιθέας και αν υπάρχουν και άλλα ανάλογα περιστατικά, είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις που έχουν εντοπιστεί με εξωπραγματικές δαπάνες.
Εξήγησε πως με αυτόν τον τρόπο θα επιβεβαιώνεται αν οι αποδοχές των εργαζομένων είναι οι αποδοχές που αντιστοιχούν στις εισφορές που δηλώνονται καθώς όπως είπε έχουν διαπιστωθεί αποκλίσεις έως και 30%.
SHARE