Πως θα προμηθευτείτε εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ

oaka

Ο πρώτος εγχώριος τίτλος κρίνεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (17:30) με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Φάρο στον τελικό Κυπέλλου.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων. Οι «πράσινοι» θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 10.000, ενώ η ομάδα του Κερατσινίου περίπου 2.000.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O 41ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας είναι εδώ! Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς θα κριθεί στις 6 Μαρτίου (17.30) στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση Φάρος-Παναθηναϊκός. Μπορείτε κι εσείς να κλείσετε τη θέση σας στο γήπεδο μέσω ίντερνετ κάνοντας κλικ εδώ https://www.viva.gr/tickets/sports/41os-telikos-kypellou-elladas-mpasket/

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων έχει αλλάξει και βάσει της σχετικής νομοθεσίας, θα πρέπει να δίνεται ο Α.Μ.Κ.Α. και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο ΟΑΚΑ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας κλείστε τη θέση σας και στα ακόλουθα σημεία πώλησης:

Public, 7Spots, Ιανός, Reload Stores, Media Markt
Γραφείο Viva.gr στο “The Mall Athens”, Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευ – Παρ: 10:00 – 21:00, Σaβ: 09:00 – 20:00) – Τυπώνοντας το εισιτήριο σας σε μορφή Α4 χαρτί PDF και για την είσοδο σας στο Γήπεδο θα πρέπει να κόβετε το κάτω μέρος που είναι το Barcode για την τοποθέτηση στο Τουρνικέ του γηπέδου.
Τηλεφωνικά στο 11876

SHARE