Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ): Θέμα ημερών να βγούμε από το τούνελ

O βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος προέβλεψε σήμερα ότι, είναι θέμα ημερών να βγούμε από το τούνελ. Και μάλιστα από τον μαραθώνιο, όπως τον χαρακτήρισε,  μας απομένει “ούτε καν ένα χιλιόμετρο”!

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Παπαχριστόπουλος μίλησε για «τιτάνια προσπάθειας της κυβέρνησης» και πως «ο μαραθώνιος είναι στα τελευταία του μέτρα, ούτε καν χιλιόμετρο».

Είπε μάλιστα πως εκτός από τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος «είναι απρόβλεπτος», όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι «είναι υπέρ μας», για να σπεύσει να προειδοποιήσει άπαντες: «Φοβού τον Σόιμπλε και δώρα φέροντα».

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επικεντρώθηκε στα αντίμετρα για να ξεχαστούν τα μέτρα κάνοντας λόγο για τη δημιουργία κοινωνικού κράτους αποκλειστικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υποστήριξε πως «για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, οι άνθρωποι που ήταν πεταμένοι στα σκουπίδια, έρχονται στο προσκήνιο». «Αυτή την κρίση που δεν προκαλέσαμε εμείς, τη φέρνουμε στο τέλος της», είπε, για να προσθέσει ότι, «η χώρα τελειώνει από μία μεγάλη περιπέτεια». «Είναι θέμα λίγων ημερών, ίσως μιας βδομάδας να βγούμε από το τούνελ».

SHARE