Ο Γ. Κυπρή νέος διευθύνων σύμβουλος της Τρ. Κύπρου

Ο κ. Γιάννης Κυπρή, ο οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, αποφασίστηκε να διοριστεί στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου Συγκροτήματος, σύμφωνα με απόφαση της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου επίσης αποφάσισε όπως στη θέση του Πρώτου Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου παραμείνει ο κ. Γιάννης Πεχλιβανίδης.

Ο κ. Γιάννης Κυπρή σπούδασε Οικονομικά με υποτροφία στο London School of Εconomics και στη συνέχεια απέκτησε τον τίτλο του Chartered Accountant. Το 1980 προσλήφθηκε από το Συγκρότημα Τράπεζας Κύπρου και κατείχε σειρά ανώτερων διευθυντικών θέσεων. Το 2006 διορίστηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συγκροτήματος Τράπεζας Κύπρου και το 2010 Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος από το 1998.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου, εύχεται στους κ.κ. Κυπρή και Πεχλιβανίδη κάθε επιτυχία στο έργο τους. Εκφράζει επίσης την πεποίθηση ότι με την εμπειρία τους και σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο, την υπόλοιπη διευθυντική ομάδα και όλο το προσωπικό, θα ενισχύσουν περαιτέρω το Συγκρότημα για να αντεπεξέλθει με επιτυχία τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

SHARE