Ο Γιώργος Πατούλης προανήγγειλε τη δημιουργία της Κάρτας Υγείας του Δημότη Πολίτη

G PATOULIS

Στο Συνέδριο CITY CONNECT – FORUM & EXHIBITION, που πραγματοποιείται στο Πολιτιστικό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι από τη Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη) και την PALLADIAN CONFERENCES, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και του Συνδέσμου Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (Σ.Ε.Κ.Ε.Ε.), ο κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.), Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και Πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην Κάρτα Υγείας του Δημότη-Πολίτη.

Η συγκεκριμένη κάρτα σχεδιάζεται τους τελευταίους μήνες με τη συνεργασία της ΚΕΔΕ και  θα αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε δημότη-πολίτη, καθώς θα περιλαμβάνει το πλήρες ιατρικό ιστορικό του.

Στόχος της θα είναι να παρέχει γρήγορη και ακριβής ενημέρωση για το ιστορικό κάθε δημότη-ασθενή, επιτρέποντας σε κάθε πάροχο υγείας να μπορεί να το αξιοποιήσει προς όφελος του. Ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι σε λίγο καιρό η Κάρτα Υγείας θα διατίθεται από τους Δήμους στους δημότες τους.

 

Χορηγοί του συνεδρίου:

PLATINUM SPONSOR:

DASTERI Α.Ε.

GOLD SPONSORS:

EUROBANK, SINGULARLOGIC, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε., 11898 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ

SILVER SPONSOR:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Α.Ε.

BRONZE SPONSORS:

DEKRA AKADEMIE Ε.Π.Ε., ANAKEM ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕΚΚ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔOΝΙΑΣ Α.Ε., ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε.

SUPPORTERS:

BIOSOLIDS Ε.Π.Ε.

EVOLUTION PROJECTS PLUS

OTS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.

ΚΟΜΠΑΝ Ελλάς Μ. Ε.Π.Ε.

 

IN-KIND SPONSOR

PIZZA FUN

 

Χορηγοί επικοινωνίας

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ALPHA FREEPRESS (ΠΡΩΗΝ ΑΤΤΙΚΗ FREEPRESS)

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ WATER & WASTE

ENERGY PRESS

ECOZEN.GR

SHARE