ΟΛΠ: Ενδιαφέρον από κινεζικά funds

Στο επενδυτικό στόχαστρο των Κινέζων παραμένει ο ΟΛΠ ο οποίος ίσως δεν είναι μακρινή η εποχή που θα έχει για έμβλημά του τον κινεζικό δράκο.

Ειδικότερα, συνάντηση με στελέχη της Διοίκησης του Ο.Λ.Π Α.Ε. είχε η πενταμελής αντιπροσωπεία ανώτατων στελεχών της China Merchants Group στο Μέγαρο του Οργανισμού. Η κινέζικη κρατική εταιρία επενδυτικού ενδιαφέροντος δραστηριοποιείται εκτός από τον χρηματιστηριακό τομέα στους τομείς της ενέργειας, κατασκευών, αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας και στην εκμετάλλευση λιμενικών τερματικών σταθμών.

Η αντιπροσωπεία της China Merchants Group, μετά την παρουσίαση του συνόλου των επιχειρήσεων δραστηριοτήτων του Ο.Λ.Π. Α.Ε., ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της κρουαζιέρας, χώρο για τον οποίο επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου και του επενδυτικού προγράμματος του Ο.Λ.Π. Α.Ε., για το συγκεκριμένο λιμενικό προϊόν.

Σε επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος για το επενδυτικό πρόγραμμα του Ο.Λ.Π Α.Ε. και ειδικά στον τομέα της κρουαζιέρας, αναμένεται επίσκεψη την Δευτέρα 11/06/2012 από αντιπροσωπεία επενδυτικής εταιρίας της Ινδονησίας (BKPM) υπό την αιγίδα της πρεσβείας.

SHARE