Οι αλλαγές που έρχονται στο iPhone7

apple-iphone

Ετοιμάζει την αντεπίθεσή της η Apple που όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται πυρετωδώς για το επόμενο μοντελό κινητού, το iPhone 7 με τις φήμες που το έχουν περικυκλώσει να οργιάζουν, σημειώνοντας πως θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις από τα προηγούμενα μοντέλα, με την βασικότερη να είναι  η εξάλειψη της υποδοχής ακουστικών.

Η Apple λέγεται ότι θα δημιουργήσει μια νέα σειρά ακουστικών που θα συνδέονται με την υποδοχή του φορτιστή και τα οποία θα κυκλοφορήσουν παράλληλα με το iPhone 7.

Η αλλαγή αυτή, ωστόσο, θα καθιστά αδύνατο να φορτιστεί το κινητό, όσο είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά, ενισχύοντας έτσι την έντονη φημολογία της ασύρματης φόρτισης των συσκευών.

Όσον αφορά την εμφάνιση του τηλεφώνου, η ομάδα της Apple επιθυμεί να κάνει το νέο τηλέφωνο ακόμα πιο λεπτό, φέρνοντας το έτσι στα επίπεδα του iPod Touch. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε το iPhone 7 θα είναι λεπτότερο τουλάχιστον κατά ένα 1 mm από τον προκάτοχό του και θα είναι μακράν το πιο λεπτό κινητό στην αγορά.

Επιπλέον, με τον χώρο που θα δημιουργηθεί από την άρση της θύρας ακουστικών, η Apple εικάζεται πως θα προσθέσει ένα ηχείο, δημιουργώντας έτσι μια νέα εμπειρία στερεοφωνικού ήχου για τους χρήστες του κινητού, παρόμοια με εκείνη που προσφέρει το εντυπωσιακό iPad Pro.

Πραγματοποιώντας μια ακόμα αλλαγή, το iPhone 7 δεν θα έχει την προεξέχουσα κάμερα στο πίσω μέρος του, καθώς πολλοί χρήστες του iPhone 6 και 6 plus παραπονέθηκαν πως η συσκευή δεν «ξαπλώνει» σε ευθεία επιφάνεια.

Οι πιστοί θαυμαστές της Apple θα πρέπει, ωστόσο, να περιμένουν υπομονετικά ως τον Σεπτέμβριο, οπότε υπολογίζεται πως θα παρουσιαστεί το iPhone 7 και 7 plus, ενώ η κυκλοφορία τους θα ξεκινήσει λίγο αργότερα.

SHARE