Ντ. Μπακογιάννη: «Τα ψέμματα του Τσίπρα στη Βουλή για τη λίστα Μπόργιανς» – Τι είπε για το κύκλωμα των εκβιαστών

ntora1“Να βγουν αυτοί που τους χρησιμοποιούσαν και να απολογηθούν. Εγώ ως ΝΔ δεν δέχομαι να πάρω τη ρετσινιά. Καθαρές κουβέντες. Έχεις κάνει την κουτσουκέλα; Πάρε την ευθύνη σου, δεν πρόκειται ο πρόεδρος της ΝΔ να τους πάρει στην πλάτη του”, είναι το ξεκάθαρο μήνυμα της Ντόρας Μπακογιάννη μέσω του Αlpha 989 για όσους είχαν σχέσεις με το κύκλωμα των εκβιαστών.

“Εγώ με αυτό το σήριαλ με τον Μαυρίκο χάρηκα πολύ διότι έχω καταθέσει πολλές αγωγές εναντίον τους”, πρόσθεσε η κα Μπακογιάννη ενώ απάντησε σε όσους λένε ότι οι εκβιαστές προέρχονται από τον χώρο της ΝΔ: “η κρατική ΕΡΤ βγήκε με πρωτοσέλιδο της Ακροπόλεως, με επίθεση εναντίον του Β. Μεϊμαράκη, δυο ώρες πριν το debate και έβγαλε τηλεφωνικά τον Μαυρίκο ως μέγα πολιτικό αναλυτή και είναι άνθρωπος της ΝΔ αυτός”;

Η βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είπε ψέματα στη Βουλή για τη λίστα Μπόργιανς, τονίζοντας πως στην επιστολή που παρουσίασε αναφέρεται ότι δεν υπήρχε λίστα το 2012.

“Είναι μια κυβέρνηση τόσο βαθιά αντιφατική. Ο Α. Τσίπρας χθες στη Βουλή ζήτησε συναίνεση και αμέσως μετά έφερε ένα χαρτί και έκανε χυδαία επίθεση (στη ΝΔ). Βλέπω έναν πρωθυπουργό να ψεύδεται από το βήμα της Βουλής. Έλα που ξέρω γερμανικά και είδα ότι στο χαρτί ο άνθρωπος έγραφε ότι την εποχή εκείνη, το 2012, δεν υπήρχε λίστα. Εντάξει, ο κος Τσίπρας δεν ξέρει γερμανικά. Τον παρέσυρε κάποιος καρεκλοκένταυρος που του έδωσε το χαρτί την τελευταία στιγμή; Ή το ήξερε ο ίδιος; Όπως και να έχει, ο πρωθυπουργός “πιάστηκε με το κατσίκι στην πλάτη, που λένε στην Ευρυτανία”, είπε χαρακτηριστικά.

SHARE