Νέες εντυπωσιακές αλλαγές στο Facebook

Η διασημότερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook αποδεικνύει τον λόγο για τον οποίο παραμένει στη κορυφή, καθώς σήμερα τα εκατομμύρια χρηστών του γνωστού μέσου είδαν νέα εργαλεία που μπορούν να απεικονίσουν κάποια από τα συναισθήματά μας.

Τα γνωστά σε όλους πλέον emoticons διανθίστηκαν με νέες λειτουργίες και τώρα  εάν μετακινήσει κανείς τον κέρσορα πάνω στην επιλογή «Like» («Μου αρέσει»), θα διαπιστώσει ότι, πλέον, μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με μια πιο ευρεία γκάμα επιλογών, που ποικίλλουν από το «ουάου» μέχρι το… «έλεος»!

Τα εικονίδια αυτά ονομάζονται “reactions” και οι χρήστες του Facebook για να τα χρησιμοποιήσουν αρκεί να κρατήσουν πατημένο το «like», αν είναι συνδεδεμένοι από κινητό ή, αν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή, να σύρουν το ποντίκι στο κουμπί του «like» μέχρι να εμφανιστεί το μενού και να επιλέξουν εκείνο της αρεσκείας τους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το προσφέρουν σε όλους μας τους χρήστες. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα σχόλιά σας, για να βεβαιωθούμε ότι σας ικανοποιεί το νέο κουμπί. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις νέες αντιδράσεις» ανέφερε η εταιρεία, η οποία επρόκειτο να ενσωματώσει και κουμπί «dislike» -κάτι που, τελικά, δεν έγινε, λόγω των αρνητικών αντιδράσεων.

SHARE