Μεσολόγγι: Αγωνία για τους δύο φίλους που χάθηκαν την Πρωτοχρονιά

 

Ξεκίνησαν εκ νέου με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό δύο ανδρών οι οποίοι αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Οι δύο άνδρες, 35 και 40 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν βγει να διασκεδάσουν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έχουν να δώσουν σημεία ζωής από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Οι δύο φίλοι έφυγαν από το χωριό Πεντάλοφος στις 4:30 τα ξημερώματα, ενώ η τελευταία φορά που τα ίχνη τους καταγράφηκαν από κάμερες ήταν μισή ώρα αργότερα, στις 5 τα ξημερώματα στο χωριό Λεσίνι.

Στις έρευνες, οι οποίες ξεκίνησαν πάλι με τη συνδρομή και ελικοπτέρου μετέχουν και ομάδες εθελοντών από όλη την Αιτωλοακαρνανία. Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί από το Μεσολόγγι έχουν ήδη κάνει έρευνες στον ποταμό Αχελώο, καθώς και σε παραποτάμιες περιοχές, χωρίς όμως να έχουν βρει κάποιο ίχνος .

Αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο 40χρονος και ο 35χρονος επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας «Toyota Corolla», με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 7885 και προσπαθούν να διαπιστώσουν που κατευθύνονταν τη νύχτα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη τους.

SHARE