Κλείνει το ODEON Kosmopolis στο Μαρούσι – Στα χέρια του Παύλου Φουρλή της Leroy Merlin το ακίνητο

kosmopolisΜετά από δέκα χρόνια λειτουργίας την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου κλείνει ο πολυκινηματογράφος ODEON Kosmopolis στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ODEON «η ιδιοκτήτρια εταιρία του ακινήτου της Κηφισίας 73 στο Μαρούσι, η οποία διέθετε μέχρι σήμερα το χώρο προς μίσθωση, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τη χρήση του ακινήτου. Ως εκ του τούτου γίνεται επιτακτική η παύση της λειτουργίας του πολυκινηματογράφου για την αλλαγή εκμετάλλευσης του χώρου.»

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του newmoney.gr, πίσω από την αγορά του ακινήτου βρίσκεται ο Παύλος Φουρλής, ο οποίος διαχειρίζεται τη γαλλική αλυσίδα Leroy Merlin στη χώρα μας.

Στην ανακοίνωσή της η ΟDEON καταλήγει με έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό προς τον αγαπημένο κινηματογράφο, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την μεταφορά της δράσης της στις υπόλοιπες αίθουσες ODEON που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας: ODEON STARCITY, ODEON ΟΠΕΡΑ, EMBASSY NOVACINEMA ODEON, ODEON ΓΛΥΦΑΔΑ – στην Αθήνα, ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ – στη Θεσσαλονίκη, ODEON TALOS PLAZA – στην Κρήτη, ODEON KOSMOPOLIS – στην Κομοτηνή, ODEON PARALIMNIO – στα Ιωάννινα, ODEON ΞΑΝΘΗ – στην Ξάνθη.
SHARE