Θρίλερ με την Όλγα Τρέμη – Θα «αντικατασταθεί» ή θα «αποδράσει»;

Φιλότιμη ομολογουμένως η προσπάθεια του διευθυντή ειδήσεων του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου να «προστατεύσει» την κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του, Όλγα Τρέμη από το «κακόβουλο» ρεπορτάζ που δημοσιοποιούσε – στην πραγματικότητα – τη συζήτηση που διεξαγόταν στο παρασκήνιο για τις πιθανότητες αντικατάστασή της! Μέσα από το προσωπικό του site, aixmi.gr ο διευθυντής του μεγάλου καναλιού τις τελευταίες ημέρες επιχείρησε να «διαψεύσει» το ρεπορτάζ (που δημοσιοποιούσε – επαναλαμβάνουμε – τις συζητήσεις που γίνονταν στο παρασκήνιο όλο το προηγούμενο διάστημα), για να υποστηρίξει αυτό που βλέπουμε από τη Δευτέρα στις οθόνες μας, δηλαδή, την Όλγα Τρέμη να παρουσιάζει για έβδομη συνεχόμενη σεζόν το δελτίο του καναλιού, λες και μας γελούν τα μάτια μας! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δελτίο ειδήσεων του Mega παρουσιάζει κάθε βράδυ η Όλγα Τρέμη, αφού αδιάψευστος μάρτυρας είναι η εικόνα της στους δέκτες μας και κατ’ επέκταση η ίδια η πραγματικότητα!

Τι σημαίνει όμως η συγκεκριμένη εξέλιξη; Αυτόματα το ρεπορτάζ «μετατρέπεται» σε φήμη και η πραγματικότητα το ακυρώνει; Δεν ετέθη ποτέ θέμα αντικατάστασης της Όλγας Τρέμη;

Αλήθεια, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του μεγάλου καναλιού, σήμερα, δέχεται επίθεση από το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη ή όχι; Είναι συντονισμένο ή μεμονωμένο το γεγονός; Τα εν λόγω περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους; Υπάρχει απάντηση για όλα αυτά;  Ή μήπως να πιστέψουμε ότι η Όλγα Τρέμη είναι έμπορος όπλων (!) και όλο το προηγούμενο διάστημα σχεδίαζε την απόδρασή της (πράγμα που δεν κατάφερε), με αποτέλεσμα οι μιντιακοί ρεπόρτερ να «παραπλανηθούν» και να μιλούν για αντικατάστασή της!

Πάντως αν η Όλγα Τρέμη πουλάει όπλα και οι ρεπόρτερ έχουν δικαίωμα στη ληστεία, οι μιντιακοί ρεπόρτερ δικαιούνται κράνος και αλεξίσφαιρο! Ανεξάρτητα όμως απ’ όλα αυτά, η παλιά κινέζικη (!) παροιμία, «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς», αποδεικνύεται σοφή. Στην παλιά Ελλάδα το λέγαμε, «Η σιωπή είναι χρυσός»! Στη σύγχρονη (της τρόικας) το λέμε, ζήτω η ΤΡΕΛΑ!

SHARE