Η TP-Link υποστηρικτής του UCC Greece 2017, 4th Unified Communications & Collaboration Conference

H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, ήταν υποστηρικτής του UCC Greece 2017, 4th Unified Communications & Collaboration Conference που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Metropolitan Expo.

Στο συνέδριο αυτό, επαγγελματίες του κλάδου συζήτησαν θέματα σχετικά με τις λύσεις ενοποιημένης επικοινωνίας και συνεργασίας. Διευθυντές ΙΤ, Διευθυντές Telecom και Διαχειριστές Δικτύων συμμετείχαν σε συζητήσεις και παρουσίασαν case studies για τις παραπάνω λύσεις. Ο κ. Σταμάτης Ηλιού, B2B Channel Sales Manager, Ελλάδας και Κύπρου, της TP-LINK Hellas, παρουσίασε τις επαγγελματικές δικτυακές λύσεις της TP-Link κατηγοριοποιώντας αυτές σε 4 μεγάλες οικογένειες. Τα Switches της σειράς Jetstream, τον Wi-Fi εξοπλισμό της σειράς Auranet, τον εξοπλισμό Wi-Fi ραδιοζεύξεων Pharos, και την σειρά Safestream των Routers.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα, προσφέρουν μία πλήρη δικτυακή γκάμα, υψηλής ποιότητας, κορυφαίας σχεδίασης, αξιόπιστη και προσιτού κόστους, η οποία σε κάθε περίπτωση καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, ενώ παράλληλα υποστηρίζει άρτια τις απαραίτητες δικτυακές υποδομές ενός UC περιβάλλοντος.

Παράλληλα, ο κ. Ηλιού ανέδειξε τις σχετικές λύσεις που εφαρμόστηκαν από την TP-Link σε ελληνικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα και χώρους αθλητικών δραστηριοτήτων. Ενδεικτικά και μόνο αναφέρθηκαν περιπτώσεις έργων, όπου οι παραπάνω επαγγελματικές λύσεις της TP-Link εγκαταστάθηκαν και υποστήριξαν τις δικτυακές υποδομές, όπως στο Patmos Aktis Suites & Spa,  στο Kos Art Hotel, στο My Mykonos, στο Liv N Mykonos, σε χώρο αθλοπαιδιών στα Χανιά, αλλά και αλλού.

Κλείνοντας την παρουσίασή του, ο κ. Ηλιού υπογράμμισε ότι η TP-Link έχει την τεχνογνωσία και τα προϊόντα, ώστε να μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

SHARE