Η Neon Energy στην έκθεση «ENERGY PHOTOVOLTAIC

Η Neon Energy ανακοινώνει τις νέες της φωτοβολταϊκές λύσεις στη φετινή 7η Διεθνή έκθεση «ENERGY PHOTOVOLTAIC – Φωτοβολταϊκά Συστήματα & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος από την 1η έως και την  4η Νοεμβρίου 2012.

Η  εταιρεία θα ανακοινώσει τα σχέδια της για την επιπλέον επέκτασή της στο εξωτερικό και τις ευκαιρίες επένδυσης που θα προσφέρονται σε ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Η Neon Energy είναι μία από τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες του χώρου με παρουσία στη Γερμανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο και παρέχει υπηρεσίες Business Development και EPC Contracting καθώς και χρηματοδοτικά προγράμματα για την πραγματοποίηση έργων. Η εταιρεία προσφέρει λύσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα σε πάρκα, σε επαγγελματικές στέγες καθώς και σε οικιακές στέγες. Η εταιρεία προτείνει, μελετά και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά συστήματα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σήμερα, η Νeon Εnergy διαθέτει έργα πάνω από 92MW σε φωτοβολταϊκά πάρκα, 11,9MW σε επαγγελματικές στέγες και 6,9MW σε οικιακές στέγες, των οποίων η εγκατάσταση έχει ήδη ολοκληρωθεί ή βρίσκεται σε εξέλιξη.

SHARE