Η Intracom πάει Ρωσία με διετή σύμβαση

intracom

Επεκτείνει την δραστηριότητά της η Intracom Telecom με διετή σύμβαση αξίας 25 εκατ. δολαρίων καθώς θα αναλάβει τον εκσυγχρονισμό του δικτύου κινητής τηλεφωνίας της MTS – του μεγαλύτερου πάροχου κινητής τηλεφωνίας στη Ρωσία.

Η αναβάθμιση του τεχνολογικού δικτύου της MTS θα πραγματοποιηθεί μέσω της προμήθειας των νέων e-band, υπέρ-υψηλής χωρητικότητας Ethernet, UltraLink-FX80.

Ο Andrei Ushatskiy, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφοριών της MTS, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την κλίμακα και τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας με την Intracom Telecom, που είναι συνεταίρος μας εδώ και πολλά χρόνια. Η εν λόγω εταιρία μας προμηθεύει με καινοτόμο εξοπλισμό και επιλέξαμε το Ethernet ράδιο UltraLink™-FX80 της Intracom Telecom, επειδή ανταποκρίνεται πλήρως τις εξειδικευμένες ανάγκες μας για backhauling σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές – η συμπαγής, εξωτερικού χώρου, πολλαπλών-Gigabit Ethernet, ραδιακή πλατφόρμα διασημειακών ζεύξεων λειτουργεί σε φάσμα χωρίς ανάγκη αδειοδότησης και προσφέρει την υψηλή χωρητικότητα που χρειάζεται για τους σταθμούς βάσης 3G / 4G με υψηλό φορτίο κίνησης. Επιπλέον, είναι εύκολο στην εγκατάσταση και ευέλικτο στη χρήση, ελαχιστοποιώντας το λειτουργικό κόστος».

Ο Αθανάσιος Αντουλινάκης, γενικός διευθυντής της Intracom Svyaz, σχολίασε: «Είναι τιμή μας που επιλεχθήκαμε για ακόμη μια φορά από την MTS για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου της κινητής τηλεφωνίας. Τα προηγμένα τεχνικά και λειτουργικά χαρακτηριστικά του νέου μας συστήματος E-Band εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας, UltraLink™-FX80, καλύπτουν όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις του δικτύου μεταφορών της MTS και προσφέρουν την υψηλότερη χωρητικότητα ανά ζεύξη που είναι διαθέσιμη στην αγορά σήμερα. Είμαι υπερήφανος να πω ότι είμαστε οι μόνοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας πλήρη σειρά διασημειακών και πολυσημειακών μικροκυματικών λύσεων από 6 GHz έως 80 GHz, που ελέγχονται από το ίδιο λογισμικό διαχείρισης δικτύου, uniMS™. Με τον τρόπο αυτό η Intracom Telecom μπορεί να ανταποκρίνεται σε κάθε είδους απαίτηση για backhauling μέσω ασυρμάτων συστημάτων που σχετίζονται με 3G, LTE, LTE-A, Macro / Micro και Small Cell Σταθμών Βάσης».

SHARE