Η CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ «ψηφίζει» Ελλάδα


Στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και των ντόπιων παραγωγών, εστιάζει η Carrefour Μαρινόπουλος μέσω ενός πρωτοποριακού προγράμματος χαρτογράφησης της εγχώριας παραγωγής και  μεγάλων προσφορών σε ελληνικά προϊόντα που διατίθενται στα καταστήματα του δικτύου της.

Ειδικότερα, η Carrefour Μαρινόπουλος ξεκινάει μια διαδρομή στην Ελλάδα, συγκεντρώνοντας τα προϊόντα και την ποιότητα του κάθε τόπου και προσκαλώντας τους Έλληνες να καινοτομήσουν σε μια εποχή που έχει ανάγκη τις νέες ιδέες. Με αυτή τη δράση, η εταιρία επιθυμεί να μεταφέρει το μήνυμα της έμπρακτης υποστήριξής στα ελληνικά προϊόντα, τα οποία ήδη κυριαρχούν στα ράφια της.

Το νέο πρόγραμμα φιλοδοξεί να αναδείξει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης για να προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα του τόπου μας σε τιμές Carrefour Μαρινόπουλος. Πρώτος σταθμός της περιήγησης στα ντόπια προϊόντα θα είναι η πόλη των Σερρών ενώ η κεντρική φιλοσοφία του προγράμματος είναι η προβολή όχι μόνο των πολύτιμων ελληνικών προϊόντων αλλά και των παραγωγών που τα δημιουργούν με μεράκι και αγάπη.

Συγχρόνως, η Carrefour Μαρινόπουλος στηρίζει την επιχειρηματικότητα,  διοργανώνοντας έναν πρωτοποριακό διαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά επαναστατικά προϊόντα σε όλη τη χώρα και δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της Carrefour Μαρινόπουλος για έξι μήνες. Ο διαγωνισμός θα ταξιδέψει σε διάφορα σημεία της Ελλλάδας, αναζητώντας τις καλύτερες ιδέες σε περιοχές που φημίζονται για τις τοπικά προϊόντα τους και δίνοντας ένα κίνητρο στους απανταχού καινοτόμους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι ενέργειες εντάσσονται στην πάγια δέσμευση της Carrefour Μαρινόπουλος, του μεγαλύτερου ελληνικού λιανεμπορικού Ομίλου να προωθεί τα ελληνικά προϊόντα σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα. Όντας αμιγώς ελληνική εταιρία, ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος συνεργάζεται ήδη με περίπου 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων μας προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

«Μέσω των συγκεκριμένων ενεργειών  φιλοδοξούμε να αναδείξουμε τις αρετές των ελληνικών προϊόντων αλλά και των ίδιων των Ελλήνων που εξακολουθούν να οραματίζονται, να δημιουργούν και να προοδεύουν παρά τις προκλήσεις της εποχής μας. Συγχρόνως, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές ώστε να επιλέγουν τα ελληνικά προϊόντα. Τα ελληνικά προϊόντα είναι για μας κάτι περισσότερο από πολύτιμα. Έχουν μέσα τη γεύση και το άρωμα της ελληνικής γης. Το μεράκι και τον κόπο των Ελλήνων παραγωγών που κόντρα στις αντιξοότητες κάνουν τη δουλειά τους με αφοσίωση και αγάπη» τόνισε ο κ. Jerome Loubere Διευθύνων Σύμβουλος της Carrefour Μαρινόπουλος.

Παρουσία της Carrefour Μαρινόπουλος στις Σέρρες

 

Η Carrefour Μαρινόπουλος διαθέτει στις Σέρρες 1 υπερμάρκετ Carrefour, 3 σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος, 3 καταστήματα ευκολίας Carrefour Express και 6 καταστήματα franchise υπό την επωνυμία Carrefour Express.

Στα παραπάνω καταστήματα απασχολούνται συνολικά 215 άνθρωποι.

Η Carrefour Μαρινόπουλος συνεργάζεται με 8 ελληνικές εταιρίες και παραγωγούς της περιοχής. Μέσα από το δίκτυο των 800 καταστημάτων της ανά τη χώρα η Carrefour Μαρινόπουλος διανέμει 120 κωδικούς επώνυμων προϊόντων και 25 κωδικούς προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας Carrefour με προέλευση από την ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

SHARE