Η αποχώρηση της Μαρίας Καρχιλάκη απο το mega μετα απο 20 χρόνια….

Παρελθόν αποτελεί για το mega η Μαρία Καρχιλάκη μετα απο 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας.Σε συνέντευξη που παραχώρησε εξηγεί  τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

«Το κυριότερο ήταν ότι είχα χάσει το μεράκι μου» αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος και συμπληρώνει, μιλώντας στην REAL LIFΕ και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα:

«Καλό το παράθυρο, ακόμη καλύτερο θα πουν πολλοί, αν έχεις καθημερινή παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, όμως εμένα δεν με γέμιζε. Δεν έχει τίποτα το δημιουργικό. Είναι μονότονο, παρότι έχει εξουθενωτική προετοιμασία και πάρα πολύ light για να μπει στην παλάντζα με τις ανταποκρίσεις, πολεμικές και μη, από το 1993 και ένθεν».«Το αντικείμενό μου είχε πάψει, καιρό τώρα, να είναι δημιουργικό, προοπτική για κάτι καλύτερο δεν έβλεπα, ήρθε και η νέα σύμβαση εργασίας που διέγραφε, συν τοις άλλοις, την 20ετη μου προϋπηρεσία στο Mega. Συνεπώς το «πακέτο εξόδου» ήταν πλήρες»

Tι λέει ωστόσο, για την οικονομική πρόταση που της έκανε το κανάλι και τις νέες συμβάσεις;

«Θεωρώ αδιανόητο να μη μπορεί μια εταιρεία να αξιολογήσει τους ανθρώπινους πόρους της. Η πλειοψηφία του τομέα ενημέρωσης του Mega δουλεύουν, όπως και η πλειοψηφία των συναδέλφων μας στα υπόλοιπα Μέσα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ μίνιμουμ. «Σκάει» ένα μεγάλο γεγονός; Να και το νυχτέρι. Αργίες, Σαββατοκύριακα, ρεπό είναι, συνήθως, πολυτέλεια. Η πίεση του χρόνου είναι αμείλικτη και εξοντωτική. Πως είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτός ο υπάλληλος να αξιολογείται το ίδιο μ’εκείνον που κάνει το οκτάωρό του και φεύγει;» αναρωτιέται η γνωστή δημοσιογράφος.

“To MEGA ήταν για μένα σπίτι. Παντρεύτηκα,χώρισα, γέννησα την κόρη μου, έχασα τους γονείς μου…”

Ωστόσο, η ίδια δεν θα ήθελε να ξεχάσει τίποτα από την «θητεία» της στο Mega. «Το Mega ήταν για μένα «σπίτι» πάρα πολλά χρόνια. Τα πιο παραγωγικά χρόνια της ζωής μου, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό, είναι συνδεδεμένα μαζί του. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων παντρεύτηκα, χώρισα, ξαναπαντρεύτηκα, γέννησα την κόρη μου, έχασα τους γονείς μου…».

SHARE