Ηχηρό ενδιαφέρον για το «IBC»

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον για την διαδικασία αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ ΔΕΣΦΑ με την κατάθεση 17 προσφορών  άλλη μια επιτυχία φαίνεται να καταγράφει το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων .

Στην διαδικασία για την μακροχρόνια εκμετάλλευση του Golden Hall (πρωην Διεθνες Κεντρο Ραδιοτηλεορασης) κατετέθησαν 3 προσφορές από την Lamda Dev του ομίλου Λάτση , την Reds συμφερόντων της εισηγμενης Ελλακτωρ (Μπόμπολας -Καλλιτσαντσης) και της Νοτιοαμερικανικης  Εταιρίας Talima (ιδιοκτήτρια εταιρία του Mall στο μέτρο του Αγίου Δημητρίου) . Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μετά τις εθνικές εκλογές .

Το κτίριο του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης («IBC») στέγασε τις ραδιοτηλεοπτικές εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και σήμερα θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εμπορικούς προορισμούς στην Αθήνα, αφού περιλαμβάνει το γνωστό εμπορικό κέντρο Golden Hall, που διαθέτει υπέργειους χώρους 73.000 τ.μ., συμπεριλαμβανομένων 4.500 τ.μ. γραφειακών χώρων, καθώς και υπόγειο χώρο 59.200 τμ, για στάθμευση και αποθήκευση.

Επιπλέον, θα διατεθεί προς εκμετάλλευση και ο αναξιοποίητος χώρος του IBC με υπέργεια επιφάνεια 14.300 τ.μ. και υπόγειο χώρο στάθμευσης 7.300 τ.μ.

SHARE