Εργασιακή σφαγή και στον όμιλο του Alpha, μετά τις απολύσεις σε ΑΝΤ1 FM και Flash 96


Περικοπές μισθών με ατομικές συμβάσεις, επιμήκυνση ωραρίου, εκ περιτροπής εργασία και απολύσεις στον όμιλο ALPHA του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά. Οι «θερινές σφαγές» που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ραδιόφωνο του ALPHA θα επεκταθούν προφανώς σε λίγες μέρες και στην τηλεόραση του Ομίλου Κοντομηνά…

Το σχέδιο της εργοδοσίας, όπως γράφει το syspeirosi είναι ξεκάθαρο: Kόβουν μισθούς, όσο τους παίρνει, με ατομικές συμβάσεις, διώχνουν «παλιούς» εργαζόμενους, προσθέτουν καθήκοντα και χρόνο εργασίας, διαλύουν τη μισθωτή εργασία, όπως την ξέραμε και κάθε ίχνος Συλλογικών Συμβάσεων, διαιρούν τους εργαζόμενους για να ξανασυγκροτήσουν κάποτε τα «μαγαζιά τους» με φτηνούς ανασφάλιστους υπάκουους δούλους με “μπλοκάκια”… δήθεν ελεύθερους εξωτερικούς συνεργάτες.

Πολλοί αναρωτιούνται, σε όλα αυτά τι ρόλο θα παίξει ο Βασίλης Θωμόπουλος που κάποιοι του έχουν δώσει το προσωνύμιο «ο μικρός Τόμσεν του Κοντομηνά».

Την ίδια ώρα το τοπίο στα ερτζιανά είναι ζοφερό μετά και τις απολύσεις σε ΑΝΤ1 και Flash 96. Το ραδιόφωνο του Κυριακού μετά τις απολύσεις.. έχει αποψιλωθεί εντελώς ενώ είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες «αποχωρήσεις» εργαζομένων.

Η διοίκηση του ραδιοσταθμού «Flash 96» από την πλευρά της με ανακοίνωσή της ισχυρίζεται ότι δεν έκανε… απολύσεις: «Με καλοκαιρινό πρόγραμμα συνεχίζει δυναμικά την ενημερωτική του πορεία στα ερτζιανά, ο ραδιοφωνικός σταθμός Flash 96. Στις 30 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της περιόδου 2011-2012 κι έληξαν οι συμβάσεις των εξωτερικών συνεργατών, όπως συμβαίνει στα Μέσα Ενημέρωσης κάθε τέλος της σεζόν.

Νέες συνεργασίες δρομολογούνται για την επόμενη σεζόν με το νέο πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού. Καμία απόλυση εργαζομένου δεν έγινε. Την καλοκαιρινή περίοδο ο σταθμός προσθέτει στο πρόγραμμά του νέες εκπομπές, προσφέροντας στους ακροατές του, αξιόπιστη ενημέρωση, αλλά και χρηστικές πληροφορίες, έξυπνα σχόλια και ανανεωμένες ιδέες, προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής. Συντονιστείτε για έγκυρη ενημέρωση, με την υπογραφή του Flash 96».

SHARE