Γεωργιάδης και Χατζηδάκης οι νέοι αντιπρόεδροι της ΝΔ


adonisxatzidakisΑντιπρόεδροι της ΝΔ ορίστηκαν με απόφαση του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη ο βουλευτής Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης και ο βουλευτής Β’ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Χατζηδάκης θα έχει ως αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο κ. Γεωργιάδης τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει: «Με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται αντιπρόεδροι του κόμματος ο βουλευτής Β’ Αθηνών Κωστής Χατζηδάκης, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και ο βουλευτής Β’ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, με αρμοδιότητα το συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσερχόμενος στα γραφεία της Λ. Συγγρού, δήλωσε:

«Ο κύριος πρόεδρος της ΝΔ μου ανέθεσε μία πολλή μεγάλη ευθύνη, ένα υψηλό κομματικό αξίωμα, στο οποίο θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ»

«Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγής σελίδας, χρειάζεται να δώσουμε ξανά στον τόπο ελπίδα και πιστεύω ότι με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτό θα το καταφέρουμε», πρόσθεσε ο πρώην υπουργός και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Κωστή Χατζηδάκη.

SHARE