ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Αθώος κρίθηκε τελικά ο σύντροφος της 27χρονης κοπέλας, που βρέθηκε μαχαιρωμένη το Σάββατο στην Κάλυμνο,αφού σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η νεαρή κοπέλα αυτοκτόνησε μόνη της!
Οι αστυνομικοί και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κω, παρά το γεγονός πως ακόμη και ο πατέρας της κοπέλας πίστευε στην αθωότητα του 39χρονου, άσκησαν σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία. Ουσιαστικά οι αρχές του νησιού έκριναν ένοχο τον νεαρό καθώς τον είχαν εντοπίσει στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, μετά τον τραυματισμό της κοπέλας, να φέρει τραύμα στην παλάμη του χεριού του, ενώ παράλληλα στο σπίτι του βρέθηκε ένας σουγιάς με λεπίδα μήκους οκτώ εκατοστών που έφερε ίχνη αίματος.
Τελικά, σήμερα το πρωί ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, αφού όσο παράλογο και να σας ακούγεται, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως οι μαχαιριές που έφερε η άτυχη γυναίκα στο θώρακα ήταν επιπόλαιες και δεν μπορούσαν να προκαλέσουν το θάνατό της. Μόνο μια έτρωσε κάποια αρτηρία και επέφερε το θάνατο από ακατάσχετη αιμορραγία, κάτι το οποίο υποστήριζε από την αρχή ο σύντροφος της κοπέλας.

SHARE