Απολύθηκε ο διευθυντής της Espresso

Με εξώδικη επιστολή και χωρίς κάποια προηγούμενη ενημέρωση απέλυσαν τον επί χρόνια διευθυντή της Espresso Μιχάλη Τιγκίρη. Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας με ψήφισμά τους κάνουν λόγο για αιφνιδιαστική, αναίτια και άδικη απόλυσή του. 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ESPRESSO

Μετά την ενημέρωσή μας για την αιφνιδιαστική καταγγελία της σύμβασης του συναδέλφου και διευθυντή της εφημερίδας “Espresso”, Μιχάλη Τιγκίρη, με πρόφαση την ανάρτηση στο site της εφημερίδας περί δήθεν συμφωνίας των εργαζομένων και των εκπροσώπων των σωματείων με την εργοδοσία για τηνκαταβολή των δεδουλευμένων που οφείλονται, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πρόσωπό του.

Θεωρούμε ότι είναι αναίτια και άδικη, καθώς ο Μιχάλης Τιγκίρης επί δώδεκα συνεχή έτη εργάστηκε με την ίδια συνέπεια σε όποια θέση του ζητήθηκε. Ο κ. Τιγκίρης με την καταγγελία, όπως έγινε, στερείται της αποζημίωσής του για τα χρόνια που εργάστηκε στην εφημερίδα.

Φοβούμαστε ότι η ίδια πρακτική ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε από εμάς και να δημιουργήσει διαλυτικά φαινόμενα στην εφημερίδα που παλεύει να σταθεί με προσωπικό μόχθο όλων μας σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

SHARE