Ανακαλεί η Mars προϊόντα της σε 55 χώρες-Μεταξύ τους και η Ελλάδα

Mars-chocolate

Ζημιά για την αμερικανική σοκολατοποιία Mars η οποία ανακοίνωσε πως διέταξε να πραγματοποιηθεί μια γιγαντίαια ανάκληση προϊόντων της που παράγονται στην Ολλανδία σε 55 χώρες αφού ένας καταναλωτής βρήκε ένα κομμάτι πλαστικού σ’ ένα προϊόν του ομίλου.

«Απ’ ό,τι γνωρίζουμε, η ανάκληση αφορά 55 χώρες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ελίνε Μπάιφελντ, υπεύθυνη του ομίλου για την Ολλανδία, προσθέτοντας πως η ανάκληση αφορά «αποκλειστικά προϊόντα που παράγονται στην Ολλανδία», σ’ ένα εργοστάσιο της Mars στην πόλη Φέγκελ, και προορίζονται για εξαγωγή.

Η ανάκληση αφορά ιδιαίτερα τις μάρκες Mars και Snickers, τις Milky Way Mini και Miniatures, καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations., αφού ένας καταναλωτής βρήκε ένα μικρό κομμάτι πλαστικού σε προϊόν του ομίλου.

Ο όμιλος ανακαλεί προϊόντα στη Γερμανία και την Ολλανδία, καθώς και στη Γαλλία, τη Βρετανία, το Βέλγιο, την Ιταλία και την Ισπανία, αλλά και στην Ελλάδα. Το Associated Press, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της σοκολατοποιίας, αναφέρει ότι η ανάκληση αφορά 55 χώρες, αν και δεν έχει γίνει γνωστό ποιες είναι αυτές. «Θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν» αναφέρει η Mars σε δήλωση που ανήρτησε στη γερμανική ιστοσελίδα της.

Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα εν λόγω προϊόντα καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Mars, τηλεφωνικά ή μέσω Internet.

SHARE