ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΕ “ΘΕΜΑ” – “ΒΗΜΑ” ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ- «ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΔΟΕ»- «ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ» ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ- ΔΗΛΩΣΗ ΓΑΠ

«Εμπλέκουν τη Μαργαρίτα στη Λίστα Λαγκάρντ»,  είναι ο τίτλος της εφημερίδας  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί σήμερα. ΧΑΜΟΣ: Σκληρές απαντήσεις από τη Μαργαρίτα Παπανδρέου και τον πρώην Πρωθυπουργό. Στο δημοσίευμα  αναφέρεται ότι ο φάκελος που πήγε στη Βουλή αναφέρει ότι η κατάθεση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου στον εισαγγελέα Πεπόνη αναφέρει τα εξής: «Συγκάλεσα υπηρεσιακή σύσκεψη στο ΣΔΟΕ στις 2 Οκτωβρίου 2012 για το θέμα και ο διευθυντής Επιχειρησιακού Σχεδιασμού κ.Ν.Λέκκας και ο διευθυντής ειδικών υποθέσεων κ. Ευάγγελος  Καραμάνος μου είπαν ότι η γυναίκα με τα 500 εκατομμύρια (προφανώς δραχμές) άκουσαν ΄λοτι είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου».

Αντίστοιχο δημοσίευμα υπάρχει και στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ΒΗΜΑ ΤΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ; Συνεχίζουν να πωλούν  σε λαδωμένα φύλλα την Πατρίδα και τη Δημοκρατία …

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

“Οι υπεύθυνοι των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, έχουν την εμπειρία να γνωρίζουν ότι, όφειλαν να μου υποβάλουν μια απλή έστω ερώτηση, να διερευνήσουν την υπόθεση πριν δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε. Να παρουσιάσουν λόγο και αντίλογο.Άνανδροι, ανήθικοι, δεν το έπραξαν. Είναι δυνατόν να  δημιουργούνται πρωτοσέλιδα με βάση το ψέμα και την διαβολή; Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί τόσες επιθέσεις; Ίσως επειδή δεν υπέκυψε ποτέ η οικογένειά μου στις επιδιώξεις και στα ισχυρά κατεστημένα συμφέροντα του τόπου. Δεν έσκυψε ποτέ σε εκείνους που μου επιτίθενται σήμερα.Ίσως επειδή παρά τα κτυπήματα τόσους μήνες τώρα, το όνομα Παπανδρέου ακόμη ζει.Σημειώνω με περηφάνια ότι και οι τρεις πρωθυπουργοί – Γεώργιος, Ανδρέας, Γιώργος – συγκρούστηκαν με τα παρασιτικά κατεστημένα συμφέροντα.

Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με μεγαλύτερη πίστη στις αρχές μας, τις αξίες μας, στη Δημοκρατία. Εμείς αγωνιστήκαμε, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά. Εκείνοι, συνεχίζουν να πωλούν σε λαδωμένα φύλλα την Πατρίδα και τη Δημοκρατία. Από δω και μπρος η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο”.

 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα δημοσιεύματα στα οποία παραπέμπουν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στα φύλλα της 2ας Δεκεμβρίου 2012, είναι προφανές ότι… στοχεύουν εμένα και την πολιτική που άσκησα απέναντι σε πάσης φύσεως πολιτικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Παλεύοντας για μια Ελλάδα παραγωγική και ελεύθερη από δουλείες, από πελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Παλεύοντας απέναντι σε ό,τι μας οδήγησε στην Ελλάδα του 2009.
Πρόκειται για μια χυδαία επιχείρηση, η οποία προωθείται από όσους “άκουσαν”, όσους διοχέτευσαν και τελικώς όσους δημοσιεύουν -και με τον τρόπο που το κάνουν- φήμες χωρίς στοιχεία, χωρίς προηγούμενη έρευνα.
Όμως, αποκαλύπτουν εαυτούς.
Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι συγκεκριμένα κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίας εναντίον μου.
Προφανώς, επειδή φοβούνται πως ό,τι και να κάνουν, όποιο ψέμα και να πουν, όσο και να με χτυπήσουν, θα με βρίσκουν σταθερά απέναντι τους.
Ότι δεν θα με λυγίσουν.
Καλά κάνουν και φοβούνται»

 

ΥΓ: Τα 500 εκατομμύρια δραχμές  αντιστοιχούν σε 1.470.500 ευρώ.

SHARE