Τρελό ξύλο στην Βουλή της Βενεζουέλας! [VIDEO]

BC61EF77A1634C413E82C1FC1A2CAEF6Στιγμές βίας εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό του κοινοβουλίου της Βενεζουέλας την Τρίτη, προκαλώντας τον τραυματισμό βουλευτών, κατά τη διάρκεια μιας τεταμένης συνεδρίασης, ενώ η χώρα βρίσκεται στο πόδι από την αντιπολίτευση η οποία αμφισβητεί τα εκλογικά αποτελέσματα που ανέδειξαν νικητή τον Νίκολα Μαδούρο.

Η συμπλοκή ξεκίνησε όταν η κυβέρνηση του Νίκολα Μαδούρο απαγόρευσε στους βουλευτές της αντιπολίτευσης να μιλούν στο κοινοβούλιο έως ότου αναγνωρίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών της 14ης Απριλιου.

«Μέχρι να αναγνωρίζουν τις αρχές, τα θεσμικά όργανα της Δημοκρατίας και την κυρίαρχη βούληση του λαού μας, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης θα πρέπει να πηγαίνουν να μιλούν στα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης, αλλά όχι εδώ σε αυτή την Εθνοσυνέλευση », δήλωσε ο πρόεδρος της Ντιοσντάδο Καπέλο.

Ακολούθησε συμπλοκή και επίθεση εναντίον επτά βουλευτών της αντιπολίτευσης εντός του κοινοβουλίου οι οποίοι τραυματίστηκαν, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι.

«Μπορούν να μας νικήσουν να μας φυλακίσουν, να μας σκοτώσουν, αλλά εμείς δεν θα πουλήσουμε τις αρχές μας», δήλωσε ο Χούλιο Μπόρχες, ένας από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης, σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, δείχνοντας το μελανιασμένο και ματωμένο πρόσωπό του. «Αυτά τα χτυπήματα μας δίνουν περισσότερη δύναμη» συμπλήρωσε.

SHARE