ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Δείτε τι πλήρωσαν στα Μέσα Ενημέρωσης στο Α’τρίμηνο του 2016

 

 

Σε εφαρμογή του άρθρου 6 του Ν. 4374/2016 περί διαφάνειας στις σχέσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων με επιχειρήσεις μέσων ενημερώσεως και επιχορηγούμενα πρόσωπα, οι τράπεζες ALPHA, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕθΝΙΚΗ και ATTICA έδωσαν στη δημοσιότητα τα σχετικά κονδύλια.

ΕΘΝΙΚΗ

Οι διαφημιστικές δαπάνες, χωρίς το αγγελιόσημο και τους φόρους, ανήλθαν σε 2,9 εκατ. ευρώ, ενώ οι χορηγίες στα 1,8 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι εντός του α’ τριμήνου δεν διενεργήθηκαν πληρωμές προς φυσικά πρόσωπα.
Συνολικά οι φόροι [αγγελιόσημο, ΦΠΑ κτλ] άγγιξαν τις 828 χιλ. ευρώ.

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας 

ATTICA BANK

Oι διαφημιστικές δαπάνες, χωρίς το αγγελιόσημο και τους φόρους, ανήλθαν σε 778 χιλ. ευρώ, ενώ οι χορηγίες στις 123 χιλ. ευρώ.
Συνολικά οι φόροι [αγγελιόσημο, ΦΠΑ κτλ] άγγιξαν τις 380 χιλ. ευρώ.

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Attica Bank 

ALPHA BANK

oι διαφημιστικές δαπάνες, χωρίς το αγγελιόσημο και τους φόρους, ανήλθαν σε 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι χορηγίες στις 478 χιλ. ευρώ.
Το αγγελιόσημο ανήλθε σε 391 χιλ. ευρώ, ο φόρος τηλεόρασης στις 163 χιλ. ευρώ, ενώ συνολικά οι φόροι άγγιξαν τις 557 χιλ. ευρώ

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της Alpha Bank

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Οι διαφημιστικές δαπάνες, χωρίς το αγγελιόσημο και τους φόρους, ανήλθαν σε 3,49 εκατ. ευρώ, ενώ οι χορηγίες στις 983 χιλ. ευρώ.

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση της  Τράπεζας Πειραιώς

EUROBANK

Oι διαφημιστικές δαπάνες, χωρίς το αγγελιόσημο και τους φόρους, ανήλθαν σε 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ οι χορηγίες στις 518 χιλ. ευρώ.
Συνολικά οι φόροι [αγγελιόσημο, ΦΠΑ κτλ] για τη διαφήμισε άγγιξαν τις 357 χιλ. ευρώ.

SHARE