ΤΟ ΠΑΣΟΚ…ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΣΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ…

PASOK 1Έρανο για  εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ, που  μένουν απλήρωτοι επί 11 μήνες, πραγματοποιεί το κόμμα, με τη συμμετοχή όχι μόνο οικείων βουλευτών. Λεφτά στο…δίσκο βάζουν Νεοδημοκράτες, συριζαίοι και … όποιος έχει ευχαρίστηση! Η απόλθυτη ξεφτίλα των διαδόχων του Α. Παπανδρέου(όχι πως είναι η μοναδική…)

To  χέρι στην τσέπη, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα των ΝΕΩΝ, φέρεται να έχουν βάλει 8 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλοι, όπως ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Οικονομικών Νότης Μηταράκης και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και Γιώργος Σταθάκης!

Να σημειωθεί ότι, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης ζήτησε από κάθε βουλευτή να ενισχύσει το κόμμα με το ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Επίσης κάλεσε τους ευρωβουλευτές του κόμματος να διαθέσουν ο καθένας από 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα, έως την Παρασκευή το πρωί οκτώ βουλευτές κατέθεσαν στο κόμμα την προσφορά τους, ενώ κάποιοι δήλωσαν αδυναμία…

SHARE