Το αδιαχώρητο για μια σακούλα τζάμπα τρόφιμα στις λαϊκές – Ένταση και μικροεπεισόδια [ΦΩΤΟ – VIDEO]

2Ο …κακός χαμός επικράτησε  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στη δωρεάν διανομή τροφίμων από παραγωγούς λαϊκών αγορών.

Η είδηση πως οι παραγωγοί στις λαϊκές προχωρούν σε δωρεάν διανομή των προϊόντων τους, έφερε πλήθος κόσμου να περιμένει για μία σακούλα με λαχανικά ή φρούτα.

Στην Αττική, στην οδό Επιδαύρου, στον Κολωνό οι παραγωγοί πετούσαν τις σακούλες με τα τρόφιμα στο πλήθος!

Ουρές σχηματίζουν από το πρωί οι πολίτες και στη λαϊκή αγορά της Νίκαιας, στην οδό Φιλαδελφείας, στο Περιστέρι και στον Άγιο Αντώνιο, στην Άνω Νέα Σμύρνη στην οδό Ελλησπόντου, στη Δραπετσώνα στην οδό Ρήγα Φεραίου, στο Μενίδι στο Δημαρχείο (Μποσδα) και στην Ελευσίνα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Στη λαϊκή αγορά του Κολωνού, ο πάγκος που έστησαν οι παραγωγοί έπεσε από την πίεση του κόσμου να πάρει τα δωρεάν φρούτα και λαχανικά, ενώ και σε άλλες λαϊκές δημιουργήθηκαν σκηνές έντασης. 

Στο περιθώριο της διανομής προϊόντων στον Κολωνό, τρεις υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του ΣΥΡΙΖΑ που μοίραζαν φυλλάδια δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους. Ένας από τους υποψήφιους κατήγγειλε στον ΣΚΑΙ ότι δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα, τα οποία στη συνέχεια εξαφανίστηκαν και έκανε λόγο για χρυσαυγίτες. Από την πλευρά τους, οι παραγωγοί αρνήθηκαν ότι έχουν ανάμιξη στο επεισόδιο.

Συνωστισμός και στη Θεσσαλονίκη

Παραγωγοί λαϊκών αγορών από τη Θεσσαλονίκη και όλη τη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκαν από το πρωί στηνπλατεία Καμάρας, όπως αναφέρει το seleo.gr, για να προσφέρουν στον κόσμο, δωρεάν φρούτα, λαχανικά και κάθε λογής τρόφιμα.

Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών συνεχίζουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους με δωρεάν διανομή των προϊόντων τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αντιδρώντας στο νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης.

1  3

SHARE